Min lilla ängel!

  • Första dagen for din senaste mens var 14-May-2009
  • Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 18-Feb-2010 (Vattumannens tecken)
  • Du är gravid i vecka 24+0
  • Bebisen väger c:a 701 gram. *
  • Bebisen är c:a 31.8 cm från hjässa till fot.
  • Du har klarat av 60% av graviditeten.
  • Du har 111 dagar till förlossningen.
  • Din första trimester varar från 14-May-2009 till 12-Aug-2009
  • Din andra trimester varar från 13-Aug-2009 till 10-Nov-2009
  • Din tredje trimester varar från 11-Nov-2009 till 18-Feb-2010

Bebisen

Den här veckan är din bebis c:a 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 750 gram.

Ansiktet är i stort sett färdigbildat. Ögonen sitter på sin plats även om ögonlocken fortfarande är slutna. Öronen har också de funnit sin slutliga placering och sitter nu där de kommer att sitta vid förlossninen.

 

Håret på huvudet fortsätter att växa och ögonfransar bildas. De flesta dragen ser nu ut som de kommer att göra när din bebis föds. Eftersom den blir allt rundare så finns det allt mindre plats i livmodern att göra kullerbyttor och piruetter.

Bebisen övar sin andning genom att andas in upp till en liter fostervatten per dag i de mognande lungorna.111 dagar kvar, det ni!
Min mage är mer bred än utputande. När jag ser bilder på andra tjejer som är i v. 24 så tycker jag deras putar ut MYCKET mer. Men det är väl olika (:


(gravidkalender)

Svininfluensan hit och dit!

Det var ett jäävla tjat om svininfluensan hela tiden! Hur vet man om man har influensan eller svininfluensan!? Vissa blir ju totalt hypernervösa så fort de har lite ont i magen eller blir förkylda, "Hjälp, jag kanske har svininfluensan! Jag hostade igår! Tänk om jag dör! Jag måste stanna inne!" Ja tänk om.. Tänk om du blir påkörd när du ska korsa ett övergångsställe? Eller om du sätter i halsen när du äter!? Ska vi inte våga göra något av de sakerna då, bara för att risken finns att man dör? Löjligt! Det finns värre saker än svininfluensan! Folk dör/skadas varje dag pga av rattfylleri bl a. Svininfluensan kan klia mig i baken, och vaccinet också! Verkar vara större chans att bli sjuk om man vaccinerar sig? Konstigt.. borde det inte vara tvärtom?

50 – 60 svenskar väntas avlida – om vi inte vaccinerar?
485 svenskar dör i trafiken varje år
1 000 – 2 000 svenskar dör årligen i vanlig influensa

Somsagt, det finns värre saker än en epidemi som lär försvinna om ett tag. Ingen som minns fågelinfluensan?
Ta en titt på denna videon om fågelinfluensan som en kille gjorde för något år sedan. 

TaDaaa!

Nu lämnar vi graviditen för ett ögonblick och plockar fram mina åsikter om övriga saker istället!
De senaste Ica-reklamerna!
Jag har alltid tyckt att icareklamerna är ganska roliga och det är jag nog inte ensam om, men nu vet jag helt ärligt inte vad de håller på med. Förstår inte vad de vill säga med reklamen och praktikanten "Jerry"? Finns det någon mening med att praktikanten har en särskada eller..? Jag förstår inte, någon som gör?!
Lite sent ute att skriva om det här kanske men bättre sent än aldrig. 


Mammas Pojkar!

Ni har säkert sett serien och vet vad den handlar om. Serien i sig är rätt rolig men det är mammorna som irriterar mig - framförallt deras krav på sina söners blivande flickvänner! "Hon ska inte ha piercingar, inga stora tuttar, inga tatueringar. Hon får inte röka och inte dricka. Hon ska vara oskuld och ett plus är om hon är trädgårdsmästare!" Ehm? För det första lever vi på 2000-talet, men de verkar ha fastnat någonstans på vägen. Precis som om deras söner sitter hemma och läser böcker på fredagskvällarna? Don't think so. För det andra, är det verkligen det viktigaste? Hennes ovanor och hennes utseende? Det är ingen av mammorna som frågat tjejerna om de t ex tidigare varit otrogna eller andra viktiga saker som borde spela någon roll? + att den där Anna Anka-wannebe morsan borde inte ens kunna öppna käften så mycket botox hon sprutat i sig (ungefär lika mycket anabola som hennes son tryckt i sig). Blir jag en sån mamma (God forbid!!) så snälla skjut mig!


Kanelbullar
Ja det är i stort sätt det enda jag gillar just nu :)Frågor och svaaar!

Håller på och bakar kanelbullar i brist på annat att göra, kan inte sitta vid datorn HELA tiden. Får se hur de blir sen.

Det är några stycken som skriver att det hade varit roligt om jag kunde skriva oftare och lägga upp fler bilder
mitt svar på det är
: Jag skriver när jag känner för det, när jag har något i huvudet som jag vill dela med mig av. Ingen idé för mig att skriva något totalt ointressant bara för att uppdatera, för det tycker ni nog ändå inte är kul att läsa. Och bilder, tja det är inte så mycket mer att se än min mage (om ni vill ha bilder om graviditeten)? Skulle också vilja se mer men det kan jag inte. Jag ska försöka att uppdatera oftare, men somsagt då måste jag vara inspirerad att skriva också.


Sen tycker jag det är skitkul att folk ställer frågor till mig angående graviditeten, men det blir lite tjatigt för mig då folk stället samma frågor hela tiden, haha. Så tänkte att jag ska skriva de vanligaste frågor jag brukar få + svaren.


Hur långt gången är du?
- Ca 24 veckor, alltså nästan 6 månader.

När fick du reda på att du var gravid?

- Det fick jag reda på för tre veckor sen ungefär, då jag var i vecka 21.

Så sent får man väl inte göra abort? Hur kände du då?!
- Nej det får man inte, bara om det är någon sorts missbildning på barnet som tillslut kommer leda till att det dör. Men jag tror ändå inte att jag hade velat göra en abort ifall jag hade kunnat. En jag känner har berättat om en gång när hon gjorde en abort och hon var deprimerad ett par veckor efter det. Det skulle jag också bli, det är ju ändå sitt eget barn man dödar? Kanske inte är rättvist att säga "döda" men för mig hade det känts så (är dock inte emot aborter).

Vad sa dina föräldrar när du berättade det?

- Jag skrev somsagt ett mejl till mamma som hon läste när hon var på jobbet. Men när hon kom hem så fick jag en stor kram och hon sa "Jag ska bli mormor!" och skrattade lite. Min pappa tog det nog lite hårdare, tror nästan killar är lite känsligare för sånt där. Men han har nog smält det, och jag vet att båda två stöttar mig i det här oavsett vad.

Vem är pappan?
- Det är min förra pojkvän Jimmie. Vi var tillsammans i 6 månader.

Kommer han att finnas för barnet?

- Ja, det säger han att han vill och jag litar på det. Skulle han ändra sig är den största förlusten hans.

Hur blir det med skolan nu då?

- Är inte helt säker på det än, ska ha ett möta med min mentor och SYV nästa vecka (tror jag) och då ska vi prata om allt vad gäller skolan. Jag vet bara att jag ska forsätta till jul, men hur det blir efter lovet det har jag ingen aning om.

Var ska du bo någonstans?

- Jag ska bo hemma, med min mor. Vi har ett extra rum så i stort sätt står tomt, så när barnet blir lite äldre så blir eget rum inga problem (; Har dock inte tänkt bo hos mamma tills barnet blir tonåring direkt, men jag får ta en dag i taget.

Vet du om det är en kille eller en tjej?

- Nix tyvärr vet jag inte det , skulle vilja veta. Spelar dock ingen roll vad det är för kön på bebisen, men det hade varit kul att få veta.

Har du tänkt ut några namn än?

- Ohja, har suttit och skriver alfabetiska namnlistor haha, men har två namn jag fastnat för: Liam om det är en kille, och Chanelle om det är en tjej. Sen vet man ju inte hur det blir, min moster t ex var fast bestämd på att hennes son skulle heta Sixten men när hon väl fick hålla i honom för första gången så tänkte hon "nej det här är ingen Sixten, det är en Jakob", så det blev Jakob helt plötsligt (:

Sparkar barnet där inne än? Isf, hur känns det?

- Haha ja, det är skithäftigt! Ibland är det bara en mesig liten stöt inne ifrån, men ibland (oftast) så kan man känna riktigt ordentligt hur den lever där inne , vrider och vänder på sig och gör kullerbyttor haha :D


Just nu kommer jag inte på fler frågor, har ni några andra frågor är det bara att skriva (:

Godkväll

Har suttit och spelat backpacker med pappa, haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra, snart gå och lägga mig eller titta på en film, är trött.

Har tagit en bild på ultraljudsbilden, man ser inte så jättebra men ni kanske kan se vad som är huvud, näsa och mage? (:


Rätt häftigt sånt här , även ifall man inte ser särskilt mycket (:

Förövrigt har jag gått upp 7 kilo, inte mer nu tack! :( kommer få sån hängmage efteråt...
Så såhär ser jag ut (vecka 23+1 tror jag det är nu..?)

Åker till pappa snart..

.. Tåget går halv 7 (: ska vara där tills fredag, sen åker jag och pappa hit för han ska hämta min lille Zigge :/ (kisekatten). Mamma tycker det är bäst att lämna bort honom för barnets skull när det kommer. 18 februari är der beräknat att han/hon ska komma! Lääängtar!
Gjorde ultraljud i onsdags och allt såg jättebra ut, fick se det lilla lilla hjärtat som kämpar på där inne (: Fick med mig en bild också, kan lägga in den på bloggen när jag kommer till pappa, för nu har jag tyvärr inte tid.

Tack förresten, till alla i skolan som är så glada över det här och som tar hand om mig haha ;D


Men nu ska jag packa det sista och sen ska jag åka till stationen!
Ha ett härligt lov, det ska jag ha! (:

Nu har man blivit förkyld med..

Mhm! Sitter här och hostar hysteriskt som en tant.. hungrig som f*n är jag också men för sjuk (lat) för att göra någonting att äta.
Vet inte redigt vad jag ska skriva, är så seg så känner inte för att skriva överhuvudtaget men får väl offra mig då (:
Var hypernervös igår, inte av någon särskild anledning, men jag bara grät och grät tills jag somnade. Jag var så orolig för att någonting ska hända under de här sista månaderna, att något går fel och "plötslig spädbarnsdöd" har man läst ett och annat om och då blir man ju inte direkt lugnare. Som tur är ska jag till mvc imorgon och få allt bekräftat (ÄNTLIGEN!). Det är den värsta känslan att gå omkring att oroa sig, specielt när det gäller ditt barn! Det är sjukt hur man kan älska någon så MYCKET utan att ens träffat eller sett henne/honom.

Dessutom känns det som om jag är 30.. att jag bara hoppat över 13 år av mitt liv. Går och tittar på barngrejer och blöjor, ler åt alla söta mjukisdjur och kläder som man vill köpa hur mycket som helst av! Liksom, oktober förra året såg ju helt annourlunda ut.. då var väl min största oro hur dåligt det skulle gå på ett läxförhör eller något. Nu är det ju helt andra bullar! Nu måste jag hålla koll på vad jag äter och hur mycket jag äter, (sånt sket jag fullständigt i innan) och jag får inte göra vissa saker osv. Jag trodde ju inte i min vildaste fantasi att jag skulle sitta hemma med stor mage och le så fort det rörde sig där inne när jag var 17 år. Men nu är det såhär, och trots att det var helt oplanerat så är det här det bästa som hänt mig, tro det eller ej (: Längtar till februari som in i!

Men nu ska jag titta på teve och se om jag hittar något o tugga på.. byee (:

Snart läggdags..

.. för min del i alla fall, fast det tar en evighet för mig att somna nu för tiden. Ligger och tänker så mycket på det här. Är så jävla glad och samtidigt orolig, för man ska ju egentligen göra en kontroll vecka 18 och se så att allt är okej, och jag är redan inne i vecka 22 och har inte gjort det än, har fått en tid hos mödravården på tisdag nästa vecka. Och jag är så nojig om allting! Tror alltid att det är något fel, tänk om jag får missfall, eller om bebisen inte mår bra - fatta hur jobbigt det är att behöva vänta en vecka tills man får reda på att allt är okej! en vecka känns som ett år! Men förhoppningsvis står allt helt rätt till.
Ska också få reda på om det är en flicka eller en pojke. Vissa vill ju att det ska bli en överraskning, men jag kan inte vänta fyra månader på en sån överraskning, vill veta nu! Men jag känner på något sätt på mig att det är en flicka (:

Oj, nu håller det här på att bli en riktig mammablogg.. inte riktigt meningen. Eller i och för sig skriver jag om mina tankar och åsikter i denna bloggen och just nu är detta det enda jag tänker på!

Men ska försöka rikta tankarna på något annat, vilket lär bli svårt (;
Nu ska jag kolla på Carolina Gynnings program "Dagens man" och sen ska jag försöka sova!
Godnatt på er (: ♥Happy happy happy (:

Det känns så skönt att alla (i alla fall de flesta) vet om det här nu. Har berättat i skolan nu med och det var många som ville känna på magen, sa grattis och ställde massa frågor haha (:
tack alla som sagt Grattis och önskat mig lycka till , det värmer mycket! ♥

nu ska jag göra som igår - ta fram smör, brödrost och bröd och ställa på vardagsrumsbordet och rosta macka efter macka! Är nyfiken på hur mycket jag har gått upp i vikt, hjälp..

Btw, har suttit och tänkt på lite namn (:
Flicka: Adele eller Chanelle
Pojke: Liam eller Hampus

Ååh, haha jag längtar, helt sjukt!!!

Dags att komma ut ur garderoben..

Nej, inte på det sättet (jag är inte lesbisk!) utan detta gäller något helt annat.

Förra torsdagen (10 oktober) gjorde jag ett besök hos kvinnokliniken då min mamma (främst) trodde att jag var gravid. Hon sa att jag åt jättemycket, jag hade gått upp i vikt, min bröst hade växt jättesnabbt och jag hade fått rätt rund mage. Jag själv hade inte tänkt på detta överhuvudtaget, specielt då min mage har en tendens att svälla upp då och då, specielt efter att jag ätit och det kan ibland ta ett tag innan den blir som vanligt igen.
Hur som helst, jag fick träffa en doktor som gjorde en gynekologisk undersökning på mig och sedan ett ultraljud. "Du är gravid, i vecka 21.." (!!!!!) Vecka 21, alltså 5e månaden.. jag har aldrig blivit så chockad i hela mitt liv. Jag tror jag satt och stirrade in i väggen 3 min utan att blinka en enda gång, jag har aldrig blivit så förvånad. 5 månader, utan att ha märkt någonting!?
Det första som slog mig var "Hur ska jag kunna berätta det här för min mamma?!" Hur kommer hon reagera när jag inte ens själv vet hur jag ska reagera?!" Har det gått så långt som 21 veckor så får man ju heller inte göra en abort, dock spelar det inte så stor roll, för jag hade antagligen inte velat göra en abort ändå.

Men jag var ju tvungen att berätta, hur visste jag inte. Jag har alltid haft svårt för att berätta saker för min mamma, då jag inte vill att att hon ska känna sig besviken och arg över mig. Så jag kom på den (skitfega) idén att skicka ett mejl. Så jag skrev ett mejl till henne på fredagen, skrev att jag inte visste hur jag skulle berätta det här för henne öga mot öga och därför gjorde jag det såhär. Hon läste det när hon var på jobbet.

Jag var så rädd att hon skulle komma hem och gråta och vara arg och ja jag tänkte det värsta! Så jag i stort sätt smög omkring i lägenheten när jag hörde att hon kom hem. Men det första hon sa, till min förvåning, var "Jag ska bli mormor!" och gav mig en kram! Jag trodde inte mina öron! så vi satt länge och pratade om det här, och hon sa "Vad som än händer så kommer jag alltid att finnas vid din sida, tro aldrig något annat! du kan berätta precis vad som helst för mig!" Att höra det här var en sådan STOR lättnad för mig och jag var så glad! Jag skulle bli mamma! Eller, jag ska bli mamma!

Anledningen till att jag går ut med det här på min blogg är delvis för att jag kände att jag var tvungen att skriva av mig! Graviditeten är det enda jag tänker på, jag har händerna på magen hela tiden och jag läser böcker om graviditet och jag läser på internet! All rädsla har försvunnit och nu är jag bara GLAD! Har knappt förstått det än, jag har en liten människa inuti mig.. det är helknäppt! Och i februari kommer den här lilla människan ligga i min famn (:

Men den främsta anledningen till att jag berättar är för att jag vet att både mina vänner och en del av min släkt som jag kanske inte har så bra kontakt med läser min blogg. Ännu en gång väljer jag att skriva istället för att berätta öga mot öga! Men det är lättare såhär. Nu slipper jag gå omkring och berätta för allt och alla, nu vet många och de lär antagligen föra det vidare.Så nu vet alla (:


Mamma - Jag älskar dig så mycket, vet inte vad jag hade gjort utan dig och ditt stöd!

mycket på en gång!

Ber åter om ursäkt för att jag inte skrivit på några dagar nu men jag har haft fullt upp och det har hänt mycket saker på en gång. Vad det är tänker jag inte tala ut om just nu, utan det blir vid ett senare tillfälle när jag känner att jag är redo att dela med mig av nyheterna (:

men hur som helst ska jag försöka bli bättre på att uppdatera min blogg varje dag, men lovar ingenting! (:
Nu ska jag käka frukost, byeee ♥

sorry guys

Sorry, har varit jävligt trött och seg idag och har därför inte orkat skriva i bloggen, eller överhuvudtaget göra någonting annat. Har bara varit och handlat med mamma sen har jag legat och tittat på teve tills nu. Så jag sitter här i mjukisbyxor och en t-shirt med bild på min mormor och morfar (gulligt va..?) haha. Måste sätta mig och plugga lite, jag vill bli klar med alla skolgrejer så fort som möjligt så jag slipper hålla på med det senare.

Imorgon ska jag servera på Elmia då, 2200 personer (!!!!) så jag och mamma var och köpte skor till det igår. Eller ja de är ju inte enbart till för att ha på mig när jag serverar men främst. Kan lägga upp bild på dem senare (:

Men NU, mina damer och herrar, ska jag plugga! Wihooo! Sen kan jag komma tillbaka och skriva något vettigt i denna faktiskt rätt onödiga blogg. Jag har alltid så mycket i tankarna men ibland är det svårt att skriva ner sina tankar. Men det lovar jag att göra senare när jag piggnat till och ätit middag.

bye sålänge ♥

Gooodmorgon

Godmorgon!
Sitter och tittar på The Voice, vet inte varför jag är uppe så tidigt när jag börjar halv 11 men.. då har man god tid på sig att äta frukost och göra sig i ordning, slipper man stressa!

men ska lägga mig i sängen nu en stund till (:

Godnatt, ses imorn!

Livet är en kronisk sjukdom som dödar alla förr eller senare. Men man kan välja att låta den utplåna en eller göra det bästa möjliga av den.

Godnatt på er (:

nu blir det film..

Nu har jag duschat och känner att det är dags för mig att ta lite prinsesstårta (a)
och titta på teve, se om det är någon bra film.
och om jag inte skriver senare (brukar alltid somna framför teven) så Godnatt på er!


Duschen here I come

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra alla saker en tjej måste göra för att hålla sig fräsh och fin (:

Hiss eller diss?Körslaget!
Tycker själva programet är bra i sig, men kunde de inte frågat lite roligare och intressanta artister om de ville vara med? Liksom Amy Diamond, Roger Pontare (!) och Ola? Sånna b-artister. Amy Diamond ser ut och låter som en 12-åring (klädseln ska vi inte ens tala om..), Roger Pontare skulle typ kunna vara morfar åt alla där och Ola skulle passa bättre som barnprogramledare än sångare. Han och Idol-Alice kanske kunde ha något gulligt program på Nickelodeon!

Fejkade brudar!
Löshår, lösnaglar, lösögonfransar, brun-utan-sol, läppforstoringar - you name it, all sån skit som vissa tjejer har på sig. Vad finns kvar när man tar bort allt det här? En alldaglig, korthårig blekfis med avbitna naglar!
Löshår kan jag gå med på, då alla faktiskt inte fåttlong-n-fabulous-hair-gåvan. Men alla andra fejkprodukter gör mig illamående. Var dig själv och gör det bästa av det du faktiskt har!


Studiedag på tisdag
Haha, det kan verkligen behövas. på tisdagar har vi flest lektioner (okej, 3 st men ändå..) och vi slutar halv fyra.. naturkunskap, ansvarsfull alkoholhantering och idrott. Blir skönt att slippa det.. Då kan man göra något annat roligt den dagen istället!Svart, svart och åter svart

Ser man på? Ja jag älskar ju svarta kläder, det finns tyvärr inte mycket färg i min garderob, förutom rosa. Det mesta är svart, vitt och grått. Åååh när jag flyttar hemifrån ska jag ha en JÄTTE garderob som man kan gå in i!


Svart, nitar och skinn - love it! (;

 

 

vilken hösttrend passar dig? Testa här!


Pimp your shoes!

Har ett gammalt nitskärp hemma som jag aldrig använder och ett par
svarta skor som jag tyckte såg lite tråkiga ut så ville snygga till dem lite (;Så jag plockade bort några nitar ifrån skärpet och satte dem på olika
ställen på skorna. Det var jääävligt pilligt så jag orkade inte sätta dit

så många, men det kan man ju fixa senare.Och såhär blev de! Syns inte så mycket kanske men det blev rätt
häftigt + att det är kul att göra saker själv! Prova (;
prinsesstårta


Ååh mamma hade köpt prinsesstårta till mig (jag är ju en prinsessa)
eftersom att jag inte fick någon när jag fyllde år.
Jag ÄLSKAR prinsesstårta, är nog bland det bästa och godaste jag vet!


Tror jag ska gå och ta en tårtbit till och se vem som vinner Miss USA (;

I loooove trashfood

Nu är jag SNAART klar med mitt bröllopsprojekt, finaly, haha. Nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem med mitt godis! Är sugen på hamburgare eller kebab ... yummie! Fattar inte hur man kan leva på sallad och sushi som verkar vara en bloggtrend.. ? Usch, skulle aldrig falla mig in. Jag vill kunna njuta av all FET mat som livet erbjuder, hehe. Dessutom har jag nog pappas gener, han kan äta hur mycket som helst utan att gå upp i vikt - Det kan även jag! (thank god)


Nu har jag även målat mina naglar, har skakhänder så inte så lätt att måla naglara då.. ser inte direkt ut som när man varit hos någon expert men vem orkar slösa pengar på sånt. Och lösnaglar? usch, det kan man ha när man ska ut eller vid fina tillfällen, men varför ska man ha det på vardagarna? låt bli och bit på naglarna istället!

Goddagens

Igår på pyskologin pratade vi om riter och tvångstankar, och frågade oss om vi hade några. Då kom jag på att jag har tre stycken riter/tvångstankar som jag gör varje dag.
- Jag bor i lägenhet och varje gång jag går ut genom ytterdörren och ska gå in i hissen , måste jag trycka på lampknappen. Det gör jag ALLTID.
- Jag lägger aldrig nycklar på bordet för då får jag panik, och om jag ser att någon annan gör det så sitter jag och tänker på det hela tiden eller så lägger jag deras nycklar på något annat. Det måste alltid finnas någon sak mellan bordet och nycklarna, en duk, en bok eller vad som haha.
- Varje dag när jag kommer hem från skolan är jag oftast ensam hemma, och det första jag gör då är att dra igen alla persienner (stavas?) i köket och varddagsrummet (gillar mörker, haha)
Någon som har såna konstiga grejer för sig förutom jag? 
nu ska jag fixa mina naglar, de ser så tråkiga ut utan nagellack..

Mhm!
- Bilister som inte stannar vid övergångsställen!

Finns inte så mycket att säga, bilister ska stanna! Ser jag en bil komma i hög hastighet och som verkligen inte tänker sakta ner för att stanna när jag ska gå över, så går jag bara rätt över i alla fall för det har jag rätt till och kör de över mig är det deras problem - då lär de ångra att de inte stannade vid övergångsställen!

- Folk som inte flyttar på sina väskor på bussen!
Seriöst hur tänker man? Det är en full buss och många står upp medan vissa sitter ner och har reserverat plats för sin väska på sätet jämte också, respektlöst eller vad? Okej om man har en stor resväska eller massa matkassar som man kanske inte kan ha i knät. Men alla fjortisar som lägger sina handväskor på sätet jämte! Man ska inte behöva fråga "ursäkta, kan du flytta på din jävla väska?" när man vill sitta ner utan det ska idioterna fatta själva!

- "kompisar" som inte lämnar tillbaka kläder de har lånat!
Det är dålig stil. Jag hade letat efter en kofta rätt länge när jag tänkte att jag kanske glömt den på en fest och aldrig lär se röken av den igen. Några dagar efter ser jag en kompis, som jag inte pratar så mycket med längre pga olika orsaker, ha på sig den här koftan! Hur dålig stil är inte det? Hon visste ju att koftan var min ändå går hon med den på sig? Dessutom var det storlek XS på den så den satt ju som skinn på hennes icke XS-kropp.. Man ska inte behöva säga till sina kompisar att ge tillbaka kläder de lånat, de ska lämna tillbaka dem självmant!

godmorgoon

Goodmorning! Egentligen kunde jag sova mycket längre. Har bara en lektion och den börjar klockan ett (; Men varför sova mer än nödvändigt? Ska fortsätta med mitt bröllopsarbete så jag blir klar med det tills måndag..

Men först ska jag äta frukost!
byee♥


FUCK OFFFFF

Jäääävla dator! Jag hatar hatar HATAR den! Jag försöker hålla på med mitt arbete, men får i stort sätt börja om hela tiden för att skiten stänger ner när den känner för det! "Peep peep peep" sen blir det svart skärm och datorn dör. Det hände 4 gånger på en halvitmme! Vill ha en ny, men att köpa en dator är ju inte direkt som att gå och köpa ett paket mjölk! (om det vore så väl!) Men får helt enkelt gilla läget, lär ju sluta med att datorn ligger nere på gården sen, haha..

Menmen, tomorrow = Fredag! Vet inte än vad jag ska hitta på riktigt, förutom att jag har en tre timmar lång psykologilektion, jippie...


Gnälliga människor som går mig på nerverna!


1. De öppnar käften och säger något elakt, spydigt till en person och tror att denne ska ta det som ett uppenbart skämt (fast de menade illa) men när det är vice versa så blir det liv i hönsgården vill jag lova! Då är det inte lika roligt längre när de får skiten tillbaka på sig, eller hur?

2. "Åh vilket tråkigt väder, vilken äcklig skolmat, fan vad tråååkigt allt är blablaaaaa" HUR ORKAR MAN?! Är livet så jävla surt så varför ens gå upp på morgonen? Dagen blir inte mer färgglad än vad man själv gör den till, så varför klaga och sucka över allt man tycker är piss när man kan uppskatta allt gott livet ger en?

3. "Kolla hennes skor! Haha fan vad ful hon var! Shit, orka ha så kort kjol med de feta låren! Är hon blind eller?!"
HÅLL KÄFTEN! Man märker DIREKT när en människa är osäker på sig själv och sitt utseende, då hör man nämligen dessa kommentarer vaarteviga dag och det är lika tröttsamt varje gång att en människa orkar slösa tankar och ord på att säga sånna saker till andra!


Nu ska jag sätta in potatisgratäng i ugnen, haha.
byebyee♥Express yourself

Honey, I'm home!

Blev inte till 3 som jag trodde, utan halv 1. Härligt! Har fått ett arbete i serveringen, vi ska planera ett bröllop - mat, bordsplacering, dukning, drycker osv. Sånt är kul!

Sen frågade min lärare mig ifall jag vill jobba på Elmia - igen! Fast denna gången är det 2200 personer som kommer, herregud.. 7 oktober blir det i alla fall, alltid gott med lite extra pengar såhär i det dystra höstvädret.En grej bara!
Studiebidraget höjs med 40 kronor!
Hur jävla snålt är inte det då? Från 1050 till 1090?! Det räcker ingenstans, om man som jag vill kunna köpa kläder, gå på bio, hitta på andra saker, busskort osv. "Fråga dina föräldrar om pengar?"  Nej, jag hatar att fråga mina föräldrar om pengar, jag får pengar om jag frågar men jag tycker inte om att fråga, haha.
Nämen visst, mer pengar till invandrare och gamlingar - mindre till Sveriges framtid (alltså vi unga)!! (y)


Nej nu ska jag fortsätta med mitt bröllop.. eller ja, inte mitt (den dagen, den sorgen..)


Byeee


Ölprovning

Sitter i skolan, vi har nyss haft ölprovning i serveringen. Gott! Snart ska vi hämta kläder som vi ska ha på oss när vi serverar nästa vecka.

Nu börjar jag om två min, så skriver sen.
seeyah ♥


Goooodmorgon!

Usch, gick nyss upp och är svintrött.. menmen, vissa saker måste man stå ut med.. Ska snart göra mig i ordning, och se vad jag ska ha på mig. Det är jobbigt att välja kläder nu på hösten för även om solen skiner och det ser ut att vara jättehärligt ute så vet man inte om solen bara luras, haha! Men det ordnar sig nog. Ska ha servering hela dagen från klockan 8 till 15.00, kul va? (njaae..)


Nu ska jag sminka mig,  seeyah ♥

RSS 2.0