Men jag har bara... regn hos mig.

Nej, idag blir det en liten tripp till a6 och ikea. Det är sånt a6 väder idag. Tycker det är skönt med lite regn när det har varit så varmt. En sak är säker i alla fall; jag längtar tills hösten kommer! Det är den mysigaste årstiden som finns. Dessutom fyller jag år i september.. Jag fyller 18, wihooo! Undra vad man ska hitta på då?

Prosit Molly. Nu ska jag göra mig iordning så att vi kan åka. Molly sitter och morrar åt morfar, haha.

baby, this will never end

Jag kan inte låta bliii! Ibland hatar jag mig själv. Jag kommer bli en sådan som står där i en klädbutik och hyperventilerar för att expediten har klippt av mina kreditkort då jag har för höga skulder! Nedå.. usch hemska tanke. Men jag är sådan, går jag in i en butik så är det som att kläderna ropar "ta med mig heeem!!" och jag kan ju inte låta de stackars plaggen hänga där och gråta så då känner jag att jag måste vara snäll och göra dem en tjänst.. hehe. Igår hittade jag några sötnosar som fick följa med. Ur & penn hade ju rea (nähe?!) så jag köpte 5 par örhängen, 100 spänn. Me like. Även ett par jeans, jeansleggings, en kjol, en lång overzise rosa tisha, en sketafin plånbok med nitar och en väska från ginatricot med paljetter som såg ut som en dataväska så det är vad jag tänker använda den till!
Inte nog med det.. var nere nyss och hämtade ut paket, hehe. Från Nelly. En skjorta, två klänningar och en väska! Så nu måste jag spara på utgifterna tills på söndag! För då ska jag och Jimmie skrika och tjoa på liseberg. Jihoo, min favoritdag på hela året, man blir som ett barn så fort man tar ett steg in på nöjesparken.

Tyvärr kan jag inte visa några bilder idag eftersom att jag inte har någon sladd till mobilen här, apa.. 

Aja, kul inlägg. Nu ska jag duscha osv och sedan ta på mig mina shorts jag gjorde igår. Av ett par gamla jeans och nitar! Skitfina blev dem. Ska visa någon dag.

eldslukare och princessbåtar

funderar på att lägga ner denna bloggen och börja om på nytt istället. Känns som att det är lika bra.. Börja om på ny kula. Älskar att blogga och främst av allt gillar jag alla goa kommentarer man får då och då. De gör att min blogglust håller i sig. Men när man får så tråkiga och onödiga kommentarer som jag fått på sistone så känner man bara ilska och istället för att skriva ett kul inlägg så blir det bara ett pissigt inlägg med mycket svordomar.
Men ju mer ni kommenterar, desto mer uppdaterar jag. Det är precis som med kändisar, vad vore de utan alla sina fans huh? You've got to help me out here, folks. Måste minska på sovrdomarna med, förlåt..

Men sluta tjöta om uppdateringen!

Bara för att jag ändå ligger här och bara glor kan jag ju skriva en liten samanfattning av dagarna ni inte fått ta del av här. Har somsagt varit i smögen. Där såg jag allt från en 95 fot lång princess-båt till en eldslukare. Träffade även en kompis från jönköping i automatkön klockan 3 på morgonen. I automatkön dagen innan såg jag även Peter Magnusson (Hey Babberiba!) som var mycket kortare än jag trott och alldelles för skäggig, usch..
Hög musik hela dagarna, glada Andreas (som ska vara med i "sjöräddningen" på kanal 5 till .. höst tror jag?) med sin moppe, gummibåtturer till systemet, torskfångst på fyra kilo, lax och kräftätande tills man storknar (finns inget bättre), smakat på krabba (euw)... eh, ja mycket mer men är för trött för att tänka.

Igår fick jag en stor glasbit rätt in i foten tack vare att jag är så himla klantig. Tro mig, klantigare får man leta länga efter.. Pappa kom igår med, så idag har vi spelat minigolf och fikat.

i lördags satt jag, angelica, ronja och hanna och grillade i stadsparken och myste med gitarr och "våghals 2" där jag ringde till taxi jönköping för att fråga om de sett min morfar som jag glömt i taxin dagen innan. När de svarade att de inte visste någon om det sa jag att det inte gjorde något eftersom att han ändå var så gammal.

Har inga bilder, kommer alltid på efteråt att jag kanske skulle tagit en bild vid ett tillfälle. Men då är det försent.. Sen är det skiiiitsurt att ta bilder med en sketen mobilkamera. Måste inskaffa en ny digitalkamera.. då blir det hela mycket roligare.


But remember.. uppdaterar bättre när jag får många och roliga kommentarer! Finns inget som gör mig så glad och sprallig som när jag får en komplimang om att jag är bra på något eller att någon tycker om mig.

it's my life.

har varit i smögen sen förra onsdagen, kom hem för någon dag sen. Jag har helt enkelt inte orkat uppdatera, och jag är heller inte skyldig till att göra det. Vill ni följa min blogg så gör det, vill ni inte göra det så sluta med det då. Det är helt och hållet era beslut. Men jag tänker inte rätta mig efter någon, speciellt inte för "anonyma" som bara kommenterar när jag uppdaterar dåligt men som ALDRIG kommenterar inläggen annars, när jag kanske skrivit 5 gånger om dagen - vilket är på tok för mycket! Tyvärr är ni lika kassa som jag är på att skriva..

Syskon?

Hur lika är inte Heath Ledger och Joseph Gordon-Levitt ?! Man skulle kunna tro att de kommer från samma föräldrar. Men en sak är nog säker, de har nog båda lika snygga föräldrar med tanke på hur otroligt vackra dessa två människor är..





?

Finbesök från skåne

min moster och mina kusiner ifrån skåne är här nu. De kom i fredags, så vi har grillat gös som jag älskar fast inte ätit på 100 år, ätit ute och skrattat så jag fått världens magmuskler och suttit och diskuterat islam, utlänningar och skattepengar till klockan 4 på morgonen. Det är alltid trevligt att träffa dem.

Jag: Vet ni att fika betyder snorkråka på ungerska (eller vilket språk det nu var)?
Lucas: Va, gör det?
Jag: Haha ja, kul va?
Lucas: Men de säger väl inte snorkråka *skånsk dialekt*? De måste väl säga typ, snorkråka *utländsk accent*
Alla: *Asgarv*

Alla kan ju inte var lika smarta som jag, eller hur?



Godmorgon!



Lucas och mollan


Gooos!


Vi åt på sir simons, mumma!


Min klänning, söt va? inte världens bästa bild men, somsagt - mobilen.

Lägg ner nu va?

The thing is.. Jag har inte min blogg för att jag ska försöka uppnå 200.000 läsare, ta över Kissies "tron" som Sveriges Största Bloggare, ljuga om att jag tjänar hur många tusen i månaden som helst för att sen gå och köpa kläder på ginas rea! Det ligger faktiskt längst ner på listan vad det gäller bloggen. Anledningen till att jag har min blogg, där jag delar med mig av mycket om mitt privatliv, är för att jag ska kunna minnas framförallt. Minnas hur kul vi hade den dagen, vad jag hade för stil den perioden, titta tillbaka på min vackra dotter. En annan anledning är att jag tycker det är kul. Jag tycker det är skönt att när man har något på hjärtat som tillhör kategorin "på tal om ingenting" kan jag bara sätta mig här och skriva ned det. Jag tycker det är kul att få skriva om saker jag är intresserad om, men som inte så många av mina vänner är intresserade av lika mycket. Jag tycker det är skönt att veta att vissa faktiskt tycker det är intressant att läsa om vad jag tycker och vad jag har att säga.

Mindre kul är när man loggar in på sin sida, ser att man fått en ny kommentar och sedan läser den... "din horunge till dotter..". Lika jävla tråkigt är det när man läser de större bloggarna. Jag läser dagligen Tyras, Kissies (fast henne skiter jag i, hon är ju precis likadan mot alla andra), Kenzas osv. Det är alltid, ALLTID någon som har något elakt att säga, inte bara negativt utan elakt! Tyra hade till exempel köpt ett par skinnshorts för 35 spänn som hon var skitnjöd över. Visst, de såg inte ut att sitta så skönt men det behöver man ju kanske inte säga när hon är så glad över sitt fynd. Men jag täntke att jag skulle läsa kommentarerna, och jag kan säga att jag hade uppspärrade ögon hela tiden. Att människor kan vara så... jävla råa? Fan vilka fula shorts man ser ju ditt fett sticka ut vid låren. jättefina shorts men de satt asfult på dig. 36 kronor? Jag hade inte ens betalt en femma för de skitfula shortsen, de ser förjävliga ut på dig. De är ju skitsmå, du måste nog banta om du ska ha dem. Varför? Varför vill man såra en människa som är jätteglad och delar med sin lycka till alla sina läsare? Jag fattar inte det.. Är ni avundsjuka för att hon i shortsen faktiskt är en skitsnygg tjej som skriver bra? Eller är det för att era morsor aldrig talade om för er att ni såg bra ut, eller vad fan är det frågan om? Vad tjänar ni själva på att skriva så om någon annan? Jag skiter i vad ni skriver om mig, jag blir inte ledsen eller sårad men jag blir så jävla förbannad för jag tycker inte man skriver så.

Btw, när du hoppar på en bloggares nära & kära.. då har man fallit så lågt ner man bara kan, i mina ögon.
Ville bara skriva det, tack och adjö.

BLOPPIIIS

blev fel i länken förra gången. milfscloset - kika!

paket och hjärtattack

PANIK x 10000! Fysatan , jag ryser när jag tänker på det.. Vi satt i bilen påväg ner till tobakshörnan för vi skulle hämta ut paketet där, och stannade i en korsning. Jag hade fönsterrutan lite lite öppen.. Helt plötsligt bara känner jag hur något flygger rakt in i ansiktet på mig, precis nedanför ögat. "Vafan var det?!" Så ser jag att det var det värsta tänkbara - en getingjävel! Panik som jag får när jag ser de äcklena visste jag inte vart jag skulle ta vägen, slängde mig åt Annelies sida och skrek. "Men öppna dörren då!!" skrek hon. Tillslut gjorde jag det och den flög ut.. Alltså det var det värsta som hänt mig denna sommaren, fy fan säger jag bara. Jag har två fobier: Vatten och getingar!


Hur som helst, vara bara tre grejer till mig i paketet. De andra grejerna fick jag inte för de hade tagit slut. Bl a ett par tights, en skjorta och de gråa jeanstightsen jag visade. Menmen, that's life. Detta fanns i paketet i alla fall.


Randig kofta - 60 kr (tror jag?)

Svart blomstermönstrad klänning - 143 kr


Grå cheapmonday jeansjacka i kort modell - 179 kr!

Nu kom regnet

Tjofräs! Skulle egentligen till stranden med Ronja idag, men jag vaknade så sent. Och tur var väl det, för nu började det regna. Tråkigt.. Men gudars skymning vad gott det luktar när det börjar regna efter att det varit så tort så länge. Blöt asfalt är nog en av de godaste dofter som finns. Det och nyklippt gräs. Och Jean-Paul Gaultiers herrparfym "Le male", hehe.

Nu ska jag käka ostbågar och glo på simpsons! Sen ska jag och Jimmies mamma åka och hämta paket från Nelly som vi fick igår. Usch, jag köper för mycket kläder (lägger inte ens upp hälften av allt jag köper på bloggen) och sen sitter man där och räknar, då är det ca 20 dagar tills man får pengar igen.. BUHU! Men det ska bli ändring på det. Dock är det lättare sagt än gjort, hehe. Men jag får försöka i alla fall. Jag älskar ju att shoppa!






Komiskt..

Jag måste komma ut mer. Jag måste göra mer om dagarna. Det här funkar inte. Dessutom är det sommar, då är det nästan tabu på att sitta framför datorn när man kan göra hur mycket som helst. Sen när vintern kommer, då klagar man på att det finns för lite att göra. Komiskt?

Jag hatar dig!!!

Du är så jäkla jobbig! Du retar gallfeber på mig, jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Vart jag än går, och vad jag än gör så är du ALLTID där! Kan man inte få vara ifred? Är det så mycket begärt? Jag hatar dig, du får mig på så dåligt humör. Försvinn ur min åsyn, annars ska du få en sån fet smäll! Fattar du?!






fluugjävel..


Ny header

Så, det var bättre. Eller vad tycker ni? Jag var trött på den förra. Nu har jag dessutom bloggtorka.. Ligger och tittar på scrubs och ritar lite, är man själv hemma och Molly ligger och sover så får man väl vara lite kreativ.
Imorgon blir det nog i alla fall playan med Ronja, om jag vaknar i tid vill säga. Igår gick jag upp 14.30 hehe..
Nej nu ska jag gå på toa, igen. Intressant va.

._.

nej nu känner jag att det är dags att byta header. Måste variera mig. ska bara slå en drill först, hehe.

MOGET!



Din jävla apa. Okej om du går på mig, men fan.. säg ett enda ont ord till om min dotter och jag svär att nästa gång jag ser dig ska jag personligen se till att du bli rullstolsbunden för resten av ditt patetiska liv!

Är så trött på alla idioter som kommenterar BARA för att såra personen. VARFÖR gör man det? Jag fattar fan inte det.. Okej om personen i fråga skrivit något opassande inlägg som upprör många, då har man i stort sätt bett om korkade kommentarer. Men den här? Och att hoppa på en familjemedlem?! Alltså, hur jävla blåsta är människor? tänk innan ni skriver, förfan. Vill inte se en enda sånhär kommentar en gång till, för då jävlar.

Dessutom, kasta inte sten i glashus. Du var inte den vackraste människan jag sett i mitt liv, vääldigt långt ifrån faktiskt.


BLOPPIS

kika in på min bloppis! har inte lagt upp så mycket kläder än, och designen är fixad med paint men en ny kommer http://milfscloset.blogg.se

De tre snyggaste kändismammorna!

MILF 1

Heather Locklear

MILF 2

Julia Roberts

MILF 3

Tilde de Paula

Eller vad säger ni?

hallooooj!


nu har jag uppdaterat dåligt igen, jag vet men mitt internet tog slut igår. Så ringde pappa så han fyllde på det åt mig. Har ju sånt 3kontant som man fyller på var 30e dag.
Hur som haver, igårnatt satt jag och skrev inbjudningslista till dopet och idag har jag skickat iväg inbjudningar via sms och facebook. Ska skicka iväg inbjudningskort till de andra imorgon tror jag. Det blir nog rätt många.
Här kommer i alla fall lite bilder ifrån helgen i Smögen.


Det var jätte många fina skepp i Smögen i fredags. Detta kommer ifrån Göteborg och man känner igen det för att de har 3 lika höga master.

Vi spelade minigolf på en jättefin camping, solvik. Och det ser ut som att jag har värsta fläskmagen, men det har jag inte, det blåste som fan där och den tröjan var rätt tunn :) bara så ni vet!

hittade denna superdupersmarta saken i tältet jag brukar nämna. Hur bra som helst! kolsyran stannar kvar och tappar du ut den eller om den välter så rinner ingenting ut. Man kan ju ha den i väskan också. 20 kr, är ni i smögen rekomenderar jag att ni köper den ;)

Flaskpost skickade jag också! Slängde ner den från smögenbron påväg hem. kanske någon italienare som hittar den haha ;)

köpte en gåstol på loppisen till Molly. 75 kronor, perfekt! Hon är så rolig. Hon satt i den i köket och jag försökte få henne att gå mot mig. Gick inge vidare.. Men hon blir helt galen när man håller en tidning framför henne, hon försöker ta tag i den, händerna bara skakar och ögonen blir stora som jordglober. Så jag höll den framför henne och började gå bakåt, då följde hon efter haha. Så söt är hon!

Jimmi har blivit solbränd.. och gulhårigt. höhöhö ;)



Gårdagens outfit.



Linne från only
Kjol från h&m

Redan fredag!

Godmorgon everyone! Sovit gott? Jag gick upp för en timme sen. Molly vaknade halvåtta och ville ha mat och då var det lika bra att stanna uppe när man väl var det! För vi ska ju åka till smögen idag, vi vill åka så tidigt som möjligt så man slipper sitta och svettas i 40 C när solen ligger på som mest. För det ser ut att bli väldigt fint väder, härligt!

Jag tar inte med mig datorn den här gången heller, det orkar jag inte.. Jag får helt enkelt blogga från mobilen, hoppas ni står ut med det! Nu ska jag klä på mig, puss!



Sno stilen!

Jessica Alba


Jeans från Nelly 599 :-
Kängor från Dinsko 799:-
Tisha från Nelly 149:-
Brillor från H&M 49.50 :-
Armband från H&M 49.50 :-

hoppsan..

GUD vad pinsamt!! Jag och Jimmies mamma åkte ner till Willys/råslätt för att köpa clips till löshåret, det finns en afrikansk butik jämte Willys som säljer löshår och sådana saker. Ja så köpte vi det och sprang in på Willys och köpte mat osv. Sen skulle vi till Jimmies morfar då och hjälpa honom att hänga upp lite blommkrukor. Så går han bakom mig och så frågar han "Vad är det du har i röven?". Så känner jag bak på byxorna. Då har jag glömt att klippa av prislappen på jeanstightsen jag köpte på bikbok här om dagen, haha. Och den prislappen är inte liten heller, stor och rund som verkligen syns. Guud, där har man gått runt med den hängandes i röva och ingen har sagt något. Tur att det bara var råslätt så det inte var på a6..


Har man många bollar i luften så har man. Kan ju inte komma ihåg allt!'



MOLLY





hihihi

Mollan på gott humör


Mollanbollan igår, när gammelmorfar var på besök. Då var hon glader!

Sno stilen!

Aschley Tisdale


Klänning ifrån Nelly - 349 :-
Skinnjacka från h&m - 249 :-
Väska från Nelly - 199 :-

worth fighting for

Jag blir så arg på mig själv ibland. Det finns så himla mycket jag vill och framförallt kan göra. Men jag tar aldrig tag i något. Jag ligger och drömmer mig bort flera timmar innan jag ska sova. Alla drömmar och tankar får knappt plats i mitt lilla huvud. Jag vill bli någon! Jag vill glänsa, jag vill visa att jag är bra på något, jag vill visa att jag finns. Att det 1992 föddes en smart brud. Jag vill inte sitta i min lägenhet själv när mina barn vuxit upp och skaffat eget och undra var i helvete mitt liv tog vägen. Jag vill inte sitta där om 40 år och bara drömma som jag gör just nu. Man kommer ingen vart på sina drömmar om man inte gör allt för att uppfylla dem. Det funkar inte så. Men jag vet att jag kan. Jag är inte som alla andra.
Jag vill inte bara låta alla timmar om dagen bara rinna ut i sanden. Titta på klockan och säga "oj, är klockan redan 23.00?" och försöka komma på vad man gjort alla dessa timmar. Jag vill göra något jag verkligen brinner för. Varför i helvetes FAN valde jag överhududtaget den här gymnasielinjen? Hotell & Restaurang? Vilket jävla skämt. Jag är brud som ÄLSKAR att klä upp mig, testa olika make-ups, fixa frisyren i timmar innan man går ut. Sådan är jag.  Vad fan ska jag göra i ett kök? Varför ska jag stå där och svettas framför ett rykande stekbord, osminkad i skitfula kläder för en jävla skitlön? Ursäkta mitt språk men jag blir så FUCKING förbannad på mig själv. Så går det när man rättar sig efter alla andra idioter! Så går det när man är en feg liten skit som väljer en linje bara för att en kompis ska göra det. Varför går jag ens kvar i skolan? Varför sitter jag hemma och kämpar med hotell A, B och C kurserna när jag borde vara hemma och njuta av min dotter och min ledighet? Varför ska jag jobba två veckor i juli i ett skitkök på ett pissigt jävla ålderdomshem?! Varför ska jag sitta hemma och plugga en massa, för att jag ska bli ubildad hotell...vadå? Städerska?Receptionst? Eller? Vad säger man när man gått ut hotellinjen? "Jag är utbildad..ehm, hotell... ja..något"? FUCK HOTELL OCH FUCK SKOLAN ÖVERHUVUDTAGET! JAG VILL INTE! Jag vill inte passa upp på andra, jag vill inte stå där med ett fåniigt jävla falskt leende när gästerna står och svär åt mig för att någon städerska glömt att sätta in en toalettrulle i badrummet. Jag vill inte bli någon jävla toffel eller dörrmatta som alla kan behandla hur som helst bara för att policyn är "kunden har alltid rätt". Vilket jävla skitsnack.
Nej, jag VÄGRAR bli sådan. Jag vill arbeta med något jag drömt om! Jag vill bli designer, arkitekt, sångerska, modell, moderedaktör, politiker. Jag vill bli så jävla mycket, jag vill att människor ska veta att JAG finns, då kan jag inte nöja mig med... detta! Då kan jag lika väl kasta min själ i papperskorgen och strunta i allt. Jävla skitsverige. Jävla lilla landet fucking lagom. Slita och svettas för att betala kronprinsessans jävla bröllop, i helvete heller! Men alla är ju så jävla fega i pisslandet, ni sitter där på arslet och gnäller men vågar inte säga emot eller försöka få ändring på saker och ting. Så jävla trött på allt.

god jävla natt på er.






RSS 2.0