Mmh, i like that!

Gud vilket härligt väder det har varit idag! Det har hoppat mellan 28-33 grader, måste ju vara månadens varmaste dag. Har i stort sätt bara varit ute och gottat mig. Hoppas det bli sånt sommarväder till helgen, skulle vara perfekt!

Har fortfarande inte hittat min kamera, jag måste hitta den tills på fredag, annars vet jag inte vad jag gör..
Längtar verkligen till helgen nu, känns som jag tjatar om det hela tiden här men. Får vi en stund för oss själva jag och plutten. Mamma har i alla fall lovat att betala hotellkostnaden och det är ju skönt så man har pengar över till annat.
Justeja, skulle lägga in bilder på hotellrummen på applehotel men på deras sida fanns inte så många bilder, bara någon liten video där de visar runt i rummen, toaletten, vid poolen och nere i lobbyn så är det någon som vill titta så kila in på
http://www.applehotel.se/. Rekomenderar verkligen det hotellet, har ju inte varit där ännu men det verkar väldigt fräsht och man får mycket mer än bara rum för pengarna. De har olika paket, t ex:


Lisebergspaketet
- Frukostbuffé
- Kvällsbuffé
- Fri parkering i hela stan
- Gratis inträde till liseberg
- tillgång till bl a utomhuspool med trädgård, lekrum och DVD och filmer till utlåning

Ett familjerum för två vuxna och två barn kostar 1770 kr/natten



Romantikpaketet
- Ett mysigt dubbelrum med DVD på rummet
- Frukostbuffé
- Kvällsbuffé
- Fruktkorg eller blommor på rummet
- Morgonrockar
- Tillgång till gym och bastu
- Eftermiddags fika

Detta kostar 795 kr/ turturduva och natt



Studentpaket
- Frukostbuffé
- Kvällsbuffé
- Tillgång till gym och pool

Kostar 350 kr/natt i enkelrum eller 500 kr/natt i dubbelrum
En av personerna som kommer måste ha med sig giltigt CSN-kort

Det var detta studentpaketet jag och Jimmie tog, billigt och bra för en student med en inkomst på 1050 kr i månaden!



Jajajaa, ska väl slita mig härifrån nu. Ska ju till dummemosse imorgon... någon som är avundsjuk?
puss&godnatt♥



sen så var det måndag igen..

Måndag igen, men ingen skola för mig inte, härligt. men imorn, då blir det vandring på dummemosse, ska verkligen bli jättekul, längtar så otroligt... hm nä skulle inte tro det. Blä.
Aja, hur som helst åkte vi till falköping igår för jimmie skulle köpa bil , den var faktiskt väldigt fräsh både utvändigt och invändigt. AC (som faktiskt fungerade, woho) och massa andra knappar som jag inte försår men ju mer knappar desto bättre eller..? Så nu har vi en bil igen till Göteborg, jihoo. Tänkte lägga in lite bilder sen senare på hur hotellet  vi ska bo på ser ut, tycker det är rätt fint (:

pusssålänge ♥


lalala..

Sitter jag här igen. Björn ska köra mig och Jimmie till Falköping snart så att Jimmie kan köpa en bil, en röd saab, såg helt okej ut. Så sitter och väntar på att han ska komma ...men nu kommer han så måste rusa, puss!♥

it can only get better..

Hm, försöker få ordning på min sida här, satt till klockan fyra imorse och var förbannad för att det inte blev som jag ville! Är inte riktigt haj på det här än, men det tar väl sin lilla tid. Men nu ser det väl någorlunda bra ut iaf.. ? Dessutom använder jag mig av paint när jag ska göra bilder för att jag sitter på en annans dator och där finns inga fotoprogram och inte så många bilder. Hemma har jag program men inget internet för det har inte funkat på ett halvår nu och ingen ifrån tele2s jävla skitbolag har lust att komma och fixa det, och om de gör det så skulle det kosta 1000 kr. Men tycker gott att tele2 kan fixa det gratis med tanke på att vi betalat för internet varje månad trots att det inte funkat. Säger bara, skaffa inte bredbandstelefoni, det var den som gjorde att internet först segade som in i och tillslut inte fungerade alls.. det är ju lite surt, får se hur och när vi fixar det.

Jajaaa, tänkte gå ut och sätta mig på alltanen och glo eller något. Är väl inte jätte fint väder, rätt mulet men rätt skönt ändå. Ska försöka få med mig jimmie också som ligger halvdöd i soffan framför datorn.

Btw, är jätte ledsen för jag kan inte smsa överhuvudtaget eller ringa. Mitt comwiq har gått ut, vet inte vad jag ska ta mig till..
pusspusss  /♥


Gääääsp..

Trött, sitter här igen, äter en risifrutti. ska ut och röka snart. Funderar över vart min kamera tagit vägen, den har tydligen fått fötter, hm.. Menmen, längtar tills måndag: mamma får lön = jag får mitt studiebidrag! jihoo. Ska visserligen spara pengarna till gbg men blir väl att man går på stan lite innan och köper något  så man ser fin ut. Måste ju machta med staden eller?
Har suttit och tittat på en massa gamla bilder på bilddagboken (Ir0nic @ bdb) och det väcker många minnen, både roliga och mindre roliga.. men nu har bilddagboken blivit så tråkig att jag knappt är inne längre, ingen som lägger upp några intressanta bilder. trist.

Förövrigt har jag suttit och tänkt på hur sjukt det är när det gäller skolan och plugga och sånt. Nu ska de tydligen finnas en fotboja som väger 8-9 kg som föräldrarna sätter runt deras barns fot när de ska plugga. Vem fan gör så mot sina barn? Tänk 9 kg runt sin fot, när man ska gå ifrån rummet till toaletten? Nej usch, stört är vad det är.

Jaja, skönt att man inte behöver tänka på någon annans pluggande än sitt egna , som inte går så bra just nu mhm.. meeen det ska nog ordna sig, allt blir ju bättre om man för det första går till skolan vilket jag inte varit så bra på den senaste tiden. Men skitsamma, nu ska jag ut och röka och pussa lite på jimmie som står och ööser ketchup över en grillspett hm.. Ketchup-freak är han, vill jag lova.
Aja, pusselipuss


Mysväder (:

Aha, jimmie och jag flög upp ur sängen imorse klockan 6 när Lill kom in och sa att det börja brinna i huset där jimmie bor.  Så vi slängde på oss kläderna och gick bort till bilen och åkte bort. Där stod 7 brandbilar och det låg slangar över hela gräsmattan. Det är ett fyrafamiljers hus , Jimmie bor längst ner, och har grannar över sig, sen är det två lägenheter till  jämte. Det var den längst ner, precis jämte jimmies som hade börjat brinna. Hela köket var förstört och vardagsrumme var kolsvart och det stod brända möbler utanför. Och lägenheten över hade också blivit förstörd, inte lika mkt men det går inte att bo där på ett tag .Så det var väldigt trist.. anyway, gick och la mig när vi kom tillbaka till Lill, efter att jag suttit lite vid datorn. Och nu sitter jag här :) får se vad som händer idag, jimmie åkte precis iväg med Björn, får se när dom kommer tillbaka. Ska väl sätta mig på altanen och njuta av det fina vädret, skithärliiiigt ! :*
pusssålänge.


Blogg - tja varför inte?

Kanske inte så kul att läsa en blogg om ingenting, men har inte något att göra justnu och har tänkt länge på o skaffa en blogg så jag får skriva av mig lite, så nu äre gjort.

Jag sitter hos jimmies farmor, fast hon ligger och sover så jag och jimmie sitter vid varsin dator och spelar spel, maha.
Eller han sitter mest på blocket och kollar på en ny bil 24/7 eftersom att han sålt sin pärla (rishög) så nu måste han ha tag i en så fort som möjligt. O jag, som inte är ett dugg intresserad av att se alla tusen bilar han visar som ser likadana ut, får sitta och låtsas vara jääätte intresserad..

Jag och Jimmie har varit barnvakt åt jesper och hans kompis Fabian, lekte kurragömma och spelade diamanten.
Sen har vi varit på kyrkogården och lagt blommor på Jimmies farfars grav, jag, jimmie, Lill, Marie, Jesper och Björn, Carola och Lilly kom upp också. Sen vart det icamaxi, och efter det åkte vi till Lill igen och käkade jordgubbar som hon hade köpt, mummms!

Nästa vecka ska jag och Jimmie åka till göteborg fredag till måndag, ska bli jättemysigt. Ska bo på ett hotell som heter hotel apple som ligger typ 5 min med bil utanför göteborg. Kostade 500 kr natten för ett dubbelrum, och i priset ingår frukostbuffé, kvällsbuffé och tillgång till gym. Så det blir för mig att gå upp tidigt och gymma, jiho. Rummen verkade f ö jättefina, så jag ser framemot våra myskvällar på hotellrummet, grr ;)

Menmen, funderar på att gå ut och röka och sen gå o lägga mig, känner mig lite pömsig..
puss och kraam.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0