Harry Potter och Dödsrelikerna

... ska jag se ikväll tillsammans med Jimmie och Mattias, ååh jag längtar!! Mina absoluta favoritfilmer!


:*

För dig ska jag, göra det tusen gånger om ..

Jag har haft gubben i lådan - Daniel Adams-Ray i huvudet i 3 dagar nu, men den är såå jäkla bra. Imorgon är det praktik igen, i'm gonna have soooo much fun! not.så var det onsdag igen

godmorgon. Mollan kryper omkring här på golvet, piggelin som hon är. Har inte skrivit detta tidigare, av lathet, men mollan har ju sagt sina första ord, dagen innan hon fyllde 8 månader. "pappa" och "mamma" blev de första. Så nu är de det ända man hör om dagarna. Jaja, skulle bara skriva godmorgon till er, nu ska jag hämta ett glas juice och titta på the voice.


Vänner, vad är det?

Ska jag vara helt ärlig, hur sorgligt det än låter, så har jag nog aldrig haft en riktig vän. Jag har haft vänner, det har jag. Vänner som förr eller senare börjat gå bakom ryggen på en, snackat skit, ljugit en rätt upp i ansiktet och varit så falska som människor bara kan bli. Sånna vänner har jag haft gott om. Jag har gott om dem nu också, har jag märkt. Nu ska jag inte sitta här och säga att jag varit en ängel mot alla jag känner, då skulle jag ljuga. Men de två människor jag brytt mig extra mycket om har jag alltid tagit hand om, ställt upp för och aldrig sagt ett ont ord om. Dessa två människor ligger mig inte alls nära hjärtat längre. Vilket beror helt på dem. De har gjort bort sig, verkligen gjort bort sig.
Hur som helst, jag är trött på er som kallar er för mina vänner men som sedan går bakom ryggen på mig. Så känner ni er träffade, FUCK OFF! Ni behöver inte prata med mig, ni behöver inte hälsa på mig. Faktum är, att ni behöver inte ens så mycket som titta på mig. Har ni däremot något ni inte gillar med mig, något ni stör er på, så säg det TILL MIG. Inte till 15 andra när jag inte hör. Är så trött på "vänskap" och allt vad det innebär. Kul för er som har riktiga vänner som ni kan lita på och som ställer upp för er, ta vara på dem. Men jag har inga riktiga vänner och tänker inte heller försöka att få några, för jag orkar inte ställa upp för någon som i gengäld trampar på mig.

Jag har en bästa vän, som verkligen ställer upp för mig till 100 %, som aldrig skulle säga ett ont ord om mig framför någon annan, som funnits för mig hela tiden. Jimmie, jag älskar dig. Jag vet mycket väl att jag kan vara och har varit en jävla bitch mot dig, rent ut sagt, den senaste tiden. Men man behöver bråka ibland, för att ta sig vidare. Och nu har vi kommit förbi den perioden. Tack för att du finns, när ingen annan gör det.

Ni andra (ni vet vilka ni är) kan fara åt helvete :)

RSS 2.0