Ellen DeGeneres

Haha, jag fastnade framför Ellen DeGeneres show som går på 5:an, så har inte hunnit bada än.
Hon är så jävla skön, Ellen. Skitrolig och cool , föredrar hennes show , inte så allvarlig som alla amdra talkshows utan hennes har humor. Hade gärna suttit i de publiken förresten, de får alltid massa häftiga saker"
I detta avsnittet skulle hon försöka bli Paris Hiltons BFF haha. Satt och skrattade så jag grät, så jävla skön är hon.
Nu är det Zac Efron som sitter och tjatar, han orkar jag inte glo på så nu går jag och badar!
seeya.
Btw, denna brun-utan-sol krämen är jättebra. Det blir ett jämt resultat och huden riktigt glänser. Huden återfuktas också och blir slätare.  Det bästa är att man inte måste vänta 100 år på att det ska bli någon skilnad! Beställs från yves rocher. Kommer inte ihåg vad den kostade nu men kan jag lätt ta reda på.

you're so good to me, I know, but I can't change.


Sitter här och glor, tråkigt väder är det ute och jag är rastlös. Irriterad är jag också, utan någon speciell anledning. Mitt rum ser förjävligt ut, helt stökigt med massa kläder på golvet. Eller vad tycker ni?


                     haha och jag har bara varit hemma i tre dagar.. 


Funderar på att hoppa in i duschen snart också, eller kanske till och med ta ett bad? Det var längesen! Ska jag nog göra sen, skumbad.. ååh!

Ska bara ge min katt lite mat, han ser rätt hungrig ut ? (:


                           (Zigge) han ser inte alltid ut sånhär, haha
Aja, skriver när jag duschat och ätit något 
over and out! Dåligt väder och ögoninflammation..

.. ja, visst låter det otroligt mysigt? Inte nog med det så mår jag illa också. Så blev inget jobb för mig idag heller, men imorn går jag oavsett om jag så har feber och alla möjliga sjukdomar, annars får jag jobba jätte mycket i helgen om jag ska ta igen alla dagar jag missat. Men nu ska jag inte deppa för det, funderar på att lägga mig i sängen, kolla på teve och käka ostbågar, det godaste som finns, yummie!
vill bara skriva att jag tycker Kissie kan slänga sig i väggen. Förstår inte att hon kan kläcka ur sig saker som att bara personer mellan 25-35 ska få skaffa barn och att hon skäms över att hon mobbade andra som yngre trots att hon fortfarande får bättre självförtroende genom att såra andra människor via sin blogg. Tro vad ni vill nu, att jag är avundsjuk på henne, men så är det verkligen inte. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser hennes blogg. Tycker att Blondinbella verkar vara en mycket starkare och mer äkta person (och att Kissie skriver så som hon gör om Blondinbella visar bara brist på självförtroende). Beundrar hennes modighet då hon la upp bild på sig själv och visade och skrev om sina acneproblem. Skulle Kissie någonsin göra något liknande? Nej jag tror inte det, ska hon ta en bild på sig själv måste hon ha på sig märkeskläder och accosearer samt alla sminkprodukter som får plats i hennes onaturliga lilla nuna. Så jag tror inte att hon är så pass självsäker som hon säger.
Hennes uttagning till "My New BFF" orkar jag inte ens skriva om, så patetiskt så jag vet inte vart jag ska ta vägen..
Jaja, ville bara skriva av mig innan jag sprack. Nu ska jag hämta juice och lägga mig i sängen.
min säng är skönast ever btw!

Godagens..

..skulle egentligen jobbat idag men det blev inte så med tanke på att jag mått jätte illa hela morgonen så ringde och sjukanmälde mig. Nu mår jag bättre så ska ut senare och träffa ronja och jenny bl a. Får se vad vi hittar på. Åååh, jag vill jobba klart nu så jag får mina pengar! Kul att man får dem 14 dagar efter man skickat in rapporten. Måste nämligen köpa nya skor, mina favoritskor blev stulna på öland! Dem och min mobil, min mp3 och min väska. Även Jimmies skor och hans sprit blev stulet. Så jävla surt. Att det finns folk som åker till campingar och liknanade bara för att stjäla och förstöra för andra som åker dit för att ha kul. Skittråkigt verkligen. Man får verkligen ha stenhård koll på grejerna där. Men nu ska jag sminka mig och hitta något att ta på mig i denna värmen. over and out!

Back in the game..

.. för nu fungerar nämligen min dator igen!!! Happy som fan nu! Var tydligen något fel på modemet men nu är det fixat, thank god. Måste ju ha min dator! Mindre skoj är följande:
- Jimmie har åkt till smögen, kommer på fredag. Visst kan det vara hälsosamt att vara ifrån varandra någon gång men trist ändå.
- Jag ska upp och jobba imorn klockan 7 och ska cykla så måste upp klockan 6!  Jobbar (eller ah slavar!) nämligen på Ryhov sjukhus produktionskök för 3600 kr för tre veckor! Alla andra får 5600 för samma tid.. menmen. 
- Det finns ingen, och då menar jag INGEN mat hemma! Typ knäckebröd och ett halvt mjölkpaket ehm..  Eftersom att när mamma köper mat till mig tar jag alltid med det till Jimmie för att jag i stort sätt bor där.. så när man kommer hem igen finns det inget! Mamma är dessutom inte hemma på två veckor så hon kan inte handla. Hon skulle sätta in pengar men gud vet när hon gör det.. 


The big problem:
- Nu är det såhär att jag är en person som .. tja hur ska man säga.. När jag gör någonting så ser jag alltid till att göra det så bra som möjligt för annars tycker jag inte att det är någon idé att göra det alls. Att bara satsa halvt är inget för mig. Problemet är dock att jag aldrig gör något! Alltså, jag säger alltid "Ja nu ska jag banne mig se till att göra det och det och si och så." Blir det någonsin så? nix, ´det blir alltid att jag tänker för mig själv "Äsch jag hinner göra det imorgon". Men inte fan blir det av dagen efter heller, och inte dagen efter den heller! Har jag en deadline dessutom så gör jag det alltid precis i slutet. Ta till exempel skolan. Jag skolkade jätte mycket några månader innan skolavslutningen. Varför vet jag inte men nu när jag tänker tillbaka blir jag så arg på mig själv. Hur som helst så gjorde det ju såklart att jag kom efter i många ämnen och fick många IG varningar hemskickade en efter en. Det var inte fören precis innan avslutningen som jag tänkte att "shit det här fungerar inte, vad håller jag på med?" Så jag tog reda på vad jag skulle behöva göra för att slippa få icke godkänt och gjorde mitt bästa för att inte få det. Lyckades rätt bra, Blev två IG men har aldrig tidigare fått eller ens varit i närheten av att få ett. 
Det är så surt för jag, mamma, mina vänner vet att jag klarar av allt! Jag har kapaciteten till att klara av precis vad jag vill, skulle till och med klara av att bestiga mount everest (ni förstår vad jag menar) om jag vill men jag är för lat för att göra det. Så nu ska jag verkligen, VERKLIGEN se till att skärpa till mig ordentligt för jag vill verkligen lyckas i livet, vill inte sitta där när jag är 40 och undra vart mitt liv tog vägen, sitta och ångra att jag inte gjorde det och det. Det är min största fasa. Så nu blir det skärpning med ALLT! With or without anyones help!

Godnatt..

RSS 2.0