Midsommar..

..innebär Öland, Woho! Jag, Ronja och Jenny ska åka dit med Jimmie och hans kompisar, vi åker ikväll ,ska bli skitkul. Mina tidigare midsomrar har varit rätt döda om man säger så. Har spenderat de flesta i Finland tillsammans med min mormor och min släkt, inte jätte kul faktiskt.. så ska bli jätteroligt att få vara med sina vänner i år. Vi ska vara i köpingsvik , idag tills söndag, hoppas man träffar fler man känner för många man pratar med ska tydligen också dit . Så vi får se hur det blir! Ska ta en massa bilder, lovar jag nu! Sen ska jag fixa en dator så jag kan lägga in bilderna också , är ju rätt bra. Min fungerar fortfarande inte :( Aja, skriver så fort jag kommit tillbaka (om jag har en dator vill säga)

Pusspuss och glad midsommar förfan! ♥

it's been a while..

.. sen jag skrev. Men det beror helt enkelt på att jag inte haft tillgång till något internet , sucks. Men nu är jag hos min käre far och han har (tack gode gud!) internet som fungerar. Men nu när jag väl sitter här kan jag ju berätta lite om vad jag gjort på senaste tiden, jag var ju bl a i Göteborg!


Göteborg:
Vi kom dit runt 13-14 och checkade in på hotellet. Jättefint var det verkligen, när man kom ut på baksidan med uteserveringen, poolen och den stora gräsmattan och rummen som låg runt kändes det som att man var utomlands.
Hur som helts, tog en tripp till stan. Kollade igenom vartenda affär, hittade inget förutom ett par skor som jag letat efter. Kan lägga upp bild på dem när jag hittar usb-kabeln till mobilen.. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och åt middagsbuffen. Pannkakor med grädde och sylt, haha. Eller korv med potatis eller var det nu var, åt inte det. Så det var vanlig husmanskost, inget märkvärdigt. Men gott var det för de! Vi var rätt trötta och tänkte att vi kunde ta det lugnt på hotellet resten av kvällen. Så vi satt ute en stund i den superhärliga vädret. Sen kunde man även hyra filmer på hotellet så det gjorde vi. Vi ville vara utvilade tills dagen efter :) Dag två vaknade vi vid 8 någon gång, hade ställt klockan för Jimmie ville äta frukostbuffén, jag var inte så sugen på den, äter aldrig frukost precis när jag gått upp då mår jag bara illa. Men tog iaf en fralla så jag fick lite energi . När vi hade ätit gick vi tillbaka till rummet och gjorde oss iordning för liseberg, jihoo!
Vääldigt mycket folk och väldigt få parkeringsplatser.. Men vi hittade tillslut för 5 kr/timmen (perfekt). Och nu till det mycket tråkiga: Så fort vi hade köpt åkband osv sprang vi bort till lisebergsbanan, en favorit. Efter att ha stått i kön en halvtimme var det våran tur att hoppa på tåget. Men icke.. helt plötsligt hade tågen fått "tekniska fel och alla var tvugna att gå därifrån". Klart det var riktigt surt men tänkte att det är sånt som händer någon gång sådär. Meen, yttligare samma sak hände på den nya "hang hai" . Då blev man lite irriterad. Vi hade hunnit åka en attraktion på 3 timmar! Så vi åkte tillbaka till hotellet för att äta middag, pyttipanna med ägg eller någon köttfärslimpa med kål och potatis med lingon. Sen ville vi åka tillbaka och se om det blivit bättre. och det hade det väl en aning. Men vi spelade mest på hjul och sånt. Vann en liten grön nalle till jimmie, höhö. Så när vi kom hem sen berättade jag det för min mor som är expert på att klaga och få som hon vill så det var precis det hon gjorde. Hon skickade ett mail till liseberg och skrev allt jag hade sagt. Sedan fick hon ett samtal och där sa de bl a att de bad om ursäkt och ville gottgöra oss genom att skicka två entrebiljetter och två åkband som vi kan hämta ut i servicehuset på liseberg :) Jihoo!

Så det var riktigt mysigt där, kommer absolut göras om (: Tyvärr har jag inga bilder för batterierna till min kamera (som pappa skickade till mig) var naturligtvis slut och glömde bort att köpa nya..


skriver senare, pusspuss ♥


RSS 2.0