Jimmy Åkesson, ni gjorde helrätt!

Jag blir så trött på det här.. Alla som tycker att det var barnsligt, respektlös och dumt av SD att gå mitt under biskopens tal, jag ska tala om en sak för er. För jag tycker att hela jävla landet står för dubbelmoral!
Ni kanske minns att jag talade om för er i bloggen att vår rektor tyckte att nästan hälften av eleverna på vår skola är främlingsfientliga? Både innan hennes uttalande och efteråt talade hon om "likabehandlingsplanen" och om kränkning. Hon poängterade, som måånga andra lärare m fl gjort, att det är inte upp till den som kränker någon att avgöra vad kränkning innebär. Det är upp till den som känner sig kränkt! Om någon ger en person en s k "peak", precis som biskopen gjorde mot SD, så är det upp till personen själv att känna och välja om hon/han blivit kränkt eller inte. Och i det här fallet kände sig Sverige Demokraterna kränkta, och valde att lämna kyrkan. För skillnaden mellan oss elever och ett parti, är att de kan inte springa till någon "rektor" och säga "jag känner mig kränkt, gör något åt det" så som vi kan. Vad skulle de ha gjort tycker ni? Skulle han ställt sig upp och skrikit tillbaka, ställt till med en scen och startat en diskussion där inne? Hade det varit mer respektfullt? Jag tycker att han och hans parti gjorde ett bra val, att lämna lokalen. För det är precis det man ska göra när man känner sig kränkt, ovälkommen och obekväm, då ska man gå därifrån.
Sedan spyr jag nästan rätt ut när jag hör Nalin Pekgul prata. Den människan har INGET att komma med. Det enda hon säger är att SD och Jimmy Åkesson är raister, att han är en lögnare, att han inte tål kritik. Förhelvete, det partiet är det enda som fått sååå jävla mycket dålig kritik och hade de inte kunnat ta emot den så hade de inte haft 20 platser i Sveriges riksdag år 2010! Då hade de lagt av för länge sen. Allt den kvinnan säger är pure bullshit.
Och allt skitsnack om att "alla människor har ett lika värde", HA! Det är den sääämsta skit jag hört i hela mitt liv. Vart man än går ser man människor som är ett bra exempel på att Sverige inte tycker att alla är lika mycket värda. De sitter på gatorna, stupfulla eller höga. De går i skolorna, med skärsår på armarna och självmordstankar. Vad gör vi för dem? Hade alla varit lika mycket värda och fått hjälp på lika villkor hade kanske Sophie Lohede bl a levt idag!
Men alla tycker idag som Rosanna Dinamarca, att utländska är de människor som är mest utsatta och svaga.. Bara för att någon för en gångs skull vågar öppna truten och vara realistisk om hur det ligger till! Det finns inte boende till alla. Det finns inte jobb till alla. Varför ta in fler folk i ett land som först och främst inte ens kan hjälpa de som redan finns i landet? Det är inte en rasistisk åsikt, jag är inte rasist. Inte SD heller.

Sedan tycker jag att fler som står på Sverige demokraternas sida kan våga stå för det, förfan.

godnatt eller nåt.

RSS 2.0