Jimmy Åkesson, ni gjorde helrätt!

Jag blir så trött på det här.. Alla som tycker att det var barnsligt, respektlös och dumt av SD att gå mitt under biskopens tal, jag ska tala om en sak för er. För jag tycker att hela jävla landet står för dubbelmoral!
Ni kanske minns att jag talade om för er i bloggen att vår rektor tyckte att nästan hälften av eleverna på vår skola är främlingsfientliga? Både innan hennes uttalande och efteråt talade hon om "likabehandlingsplanen" och om kränkning. Hon poängterade, som måånga andra lärare m fl gjort, att det är inte upp till den som kränker någon att avgöra vad kränkning innebär. Det är upp till den som känner sig kränkt! Om någon ger en person en s k "peak", precis som biskopen gjorde mot SD, så är det upp till personen själv att känna och välja om hon/han blivit kränkt eller inte. Och i det här fallet kände sig Sverige Demokraterna kränkta, och valde att lämna kyrkan. För skillnaden mellan oss elever och ett parti, är att de kan inte springa till någon "rektor" och säga "jag känner mig kränkt, gör något åt det" så som vi kan. Vad skulle de ha gjort tycker ni? Skulle han ställt sig upp och skrikit tillbaka, ställt till med en scen och startat en diskussion där inne? Hade det varit mer respektfullt? Jag tycker att han och hans parti gjorde ett bra val, att lämna lokalen. För det är precis det man ska göra när man känner sig kränkt, ovälkommen och obekväm, då ska man gå därifrån.
Sedan spyr jag nästan rätt ut när jag hör Nalin Pekgul prata. Den människan har INGET att komma med. Det enda hon säger är att SD och Jimmy Åkesson är raister, att han är en lögnare, att han inte tål kritik. Förhelvete, det partiet är det enda som fått sååå jävla mycket dålig kritik och hade de inte kunnat ta emot den så hade de inte haft 20 platser i Sveriges riksdag år 2010! Då hade de lagt av för länge sen. Allt den kvinnan säger är pure bullshit.
Och allt skitsnack om att "alla människor har ett lika värde", HA! Det är den sääämsta skit jag hört i hela mitt liv. Vart man än går ser man människor som är ett bra exempel på att Sverige inte tycker att alla är lika mycket värda. De sitter på gatorna, stupfulla eller höga. De går i skolorna, med skärsår på armarna och självmordstankar. Vad gör vi för dem? Hade alla varit lika mycket värda och fått hjälp på lika villkor hade kanske Sophie Lohede bl a levt idag!
Men alla tycker idag som Rosanna Dinamarca, att utländska är de människor som är mest utsatta och svaga.. Bara för att någon för en gångs skull vågar öppna truten och vara realistisk om hur det ligger till! Det finns inte boende till alla. Det finns inte jobb till alla. Varför ta in fler folk i ett land som först och främst inte ens kan hjälpa de som redan finns i landet? Det är inte en rasistisk åsikt, jag är inte rasist. Inte SD heller.

Sedan tycker jag att fler som står på Sverige demokraternas sida kan våga stå för det, förfan.

godnatt eller nåt.

Kommentarer
Postat av: hmm

Man går inte ut ur kyrkan under den cermonin. punkt slut. De valde att känna sig utpekade, istället för att säga att det inte är dem. De hade kunnat välja att vara de "större människorna", men betedde sig minst lika barnsligt som Lars Ohly. T.o.m mina vänner som stödjer SD håller med i detta.Ingen sa Sverige Demokraterna är främlingsfientliga, de sa att det hölls en manifestation mot främlingsfientlighet, inte att det hölls en manifestation mot SD. Prästen ville hylla folket för att de tog ställning mot rasism, och inte för att de tog ställning mot SD.SD vill gärna se ut som det stackars utsatta partiet som alla hackar ned på, men har man en åsikt får man ta kritiken! Det är inte synd om dem!

2010-10-09 @ 16:01:23
Postat av: elin, herself.

Ja precis, de valde att känna sig kränkta! Det var inte hälften så barnsligt som Lars Ohlys fasoner, inte ens i närheten.Ja visserligen, men det är samma sak som att hylla våldet i samhället. För det spelar ingen roll om man är rasist eller slåss mot rasismen. Våld föder våld. Spelar ingen roll vad man slåss för.Nej det vill de inte, och jag tycker inte synd om dem. Tycker bara att det är fruktansvärt dåligt av hela Sveriges befolkning och speciellt av de fåntrattarna som vill styra vårt land att vägra samarbeta med sd, vägrar hälsa på Jimmy, vägrar titta på Jimmy, vägrar vara i samma rum som Jimmy! Och alla kallar dem för rasister, främlingsfientliga, alla sätter sig emot SD. Men de har aldrig någonsin sagt något om att det är synd om dem. snarare tvärtom, de tycker det är helt förståeligt att folk vänder dem ryggen när SD går förbi, eller att folk skriker åt dem att de hatar dem. För han tycker att alla har rätt att uttrycka sina åsikter. Men när man försöker nå fram med sina åsikter via våld, då är det inte okej.

2010-10-10 @ 19:00:46
URL: http://eliinmattsson.blogg.se/
Postat av: MARC LEVY

Jag förstår på det skrivna att du antagligen:
Är 18 år
Bor i en liten stad/kommun/by
Det längsta du har farit kan vara möjligtvis Mallorca?

Men å andra sidan är det bara fördomar.
När sverige tar in "invandrare" så får dem bidrag för varje flykting, för flykting är en sak och invandrare en annan, en flykting flyr ifrån krig, misär och mord, en invandrare väljer att vandra in för han anser kanske att sverige är ett attraktivt land.
Att vara fördomsfull speciellt när man har barn gör att man förgiftar barnets sinne med färgade tankar som gör det svårt för barnet att interagera samt beblanda sig med olika slags folk och gå miste om så mycket kunskap och härligheter som erfarenheter, utveckling, språk matkultur mm. Men valet är ens eget hur man uppfostrar sitt barn.
SD är rasister förklädda i kostymnissar för det är så dagens rasism ser ut man springer inte runt med slagträ, och bomber jackan. Man försöker klättra upp och bestämma, det SD inte tar i beräkningen är att:
Invandrare/flyktingar gör att sveriges ekonomi växer bland annat genom att starta företag anställa miljoner, betala skattemedel för miljarder och se till att vi får en hållbar tillväxt. De ser också till att handla upp vilket ger sverige minst 30 miljarder om året som vi kan använda till att bygga skolor mm
Dem genererar också till att din mormor/farmor för mer i pensions utbetalning varje månad. Bra va? Sen får vi inte glömma all den goda kebaben och pizzan som "turken" runt gatu hörnet gör :) Krya på dig vännen

2013-05-13 @ 19:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0