Vet inte vad jag ska skriva här.. ?

Förlåt för att jag inte skrivit! Eller varför ber jag om ursäkt, skriver väl hur mycket/lite jag vill. Men jag har helt enkelt inte haft någon som helst lust eller ork att ens sitta vid datorn, har bara legat hemma och tjockat mig framför teven med sjukt mycket godis! Och enligt många så syns det .. på min röv! Haha, kul att få höra "Vilken stor rumpa du har fått!" T o m mamma sa så, haha... Fast Viktor sa i alla fall att den var snygg (får väl hoppas att han inte skojade!)

Hur som helst sitter jag på lektion just nu, eller jag slutade för 10 min sen men ska vara med på Ronjas lektion med för vi ska åka upp till a6 när hon har slutat. Arbetsmiljö och säkerhet, jippie.. Fick MVG på ett arbete som jag hade lämnat in , det ni! Somsagt, INT-arna kan slänga sig i väggen när jag får mina betyg! Hatar dem präktiga små aporna.. Inte alla, men de flesta vet nog vilka jag syftar på.

Oj, vilket intressant inlägg det här blev då. SEE, ingen idé för mig att skriva bara för att uppdatera för då blir det inlägg som detta! Totalt ointressant babbel. Haha.

Men idag vaknade jag upp och kände mig extra generös, så jag ska köpa en liten pressent till mamma uppe på a6 som jag vet att hon vill ha! Hoppas hon blir glad, halva min lön går åt till den haha. Inte för att lönen jag fick var särskilt hög men.. Aja, nu vet jag faktiskt inte vad jag skriva mer. Känner mig tom i hela huvudet. Så nu ska jag fortsätta med ett arbete i skolan, byeee!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0