skoooolan

Sitter i skolan just nu.. har precis haft "arbetsmiljö och säkerhet" med min klass och nu sitter jag på Ronjas lektion och väntar. Vi ska antagligen se "Luftslottet som sprängdes" ikväll, älskar de filmerna! 

Igår var jag och mamma på stan, julskyltningen. Var väl inte så märkvärdigt.. tråkigt väder och på tok för mycket folk. Det roliga är att när en grupp människor träffar på en annan grupp människor som de känner så ska de ställa sig mitt i vägen för alla som vill gå förbi. För det går ju inte att ställa sig lite åt sidan och prata..
Aja, lämnade i alla fall tillbaka det där setet jag hade köpt till bebisen, och köpte ett annat set fast i leopard, hihi leopard för hela slanten - älskar leopard! Sen köpte jag benvärmare, vantar och sånna nödvändiga saker. Sen gick vi till Sir Simon's och åt - schnitzel med pommes och bearnaisesås! Mätt blev man vill jag lova, inte ofta jag blir det nu för tiden, haha.

Sen slutade kvällen som den gjorde men det har ordnat sig nu och allt är frid och fröjd!
På torsdag åker vi till Finland, kommer hem på måndag tror jag..? Om de inte ändrar sig, igen. Aja, det blir nog bra.

Nu ska jag snart lyssna på Ronjas klass redovisningar, Jippie.. haha. Får vi se hur duktiga de "präktiga små aporna" är ;) (int-arna alltså.. eller scouterna)


Byeeee.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0