automathelvete

Nu är jag förvirrad och irriterad. Vid 12-tiden satt vi i sittbrunnen på båten, hade precis stigit upp och var sugna på äggmackor. Så vi tog bilen för att åka och köpa ägg och yoghurt. Jag hade pengarna på mitt kort så jag gick till swedbanks automat för att ta ut pengar. Stoppade in kortet, valde att först ta ut ett kontoutdrag för att se hur mycket som fanns på kortet. Så kvittot kom ut och jag tog det. Vände mig om några sekunder för att läsa på det och växlade några få ord med Jimmie som stod bredvid. Tog inte mer än ca 20 sekunder. Då vänder jag mig om för att ta ut mitt kort som fortfarande satt kvar. "Glöm ej kortet" stod det på skärmen. Helt plötsligt åkte kortet in i automaten igen och på skärmen stod det då "kort erhållet". Vafan? Fattade ingenting, hade vänt mig om i 20 sekunder och helt plötsligt tar de kortet! Det är ju skitbra när man står i kungshamn, 30 mil hemifrån, en söndag och man har bara pengar på kortet! Jimmie hade i alla fall pengar på sig så vi kunde köpa vår frukost men gud vad lack jag blev, jag behöver mitt kort! Så nu måste man till banken imorgon så de kan skicka mig ett nytt. Jääävla swedbank...

Hittade en tia på väg till bilen. Gud ger och gud tar...?

ååh vad jag fryseeer!!!!!

nu ligger jag i båten med ett varmt täcke och värmefläkt äntligen.. burrrr trodde jag skulle frysa ihjäl när vi åkte i Andreas lilla motorbåt, satt med röva i en vattenpöl gjorde jag, shaize vad blöt och kall jag blev.. Men nu har Jimmie och några till åkt iväg med båt och ska köpa kebab, så han skulle servera mig en varm kebab i pitabröd sen, yummie. Har varit en skön dag i alla fall. Vaknade vid 11 ungefär och såg att solen sken in. Synd att det blåser så mycket annars hade jag lagt mig och solat. Men det var för kallt för det idag.. Sen började vi titta på esc men vi åkte iväg jag och jimmie med andreas strax efter det börjat så jag har ingen aning om vilket land som vann eller hur låten var men det skiter jag i. Hela tävlingen är ett jävla skämt ju. Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man hör alla soplåtar.

Var ute och kikade i smögens butiker tidigare idag. De sålde ut massa billigt smink! 20 kr styck, så köpte foundation, puder och läppglans, får se om det är något att ha. Är det inte det så skitsamma, 20 kr liksom.. Köpte dessutom två fina ringar, äääälsar ringar!

men nu ska jag kura ihop mig och vila tills de kommer med maten. Har bara ätit två korvar och ett par knäckebröd innan idag och det var flera flera timmar sen så ni kan ju gissa om jag är hungrig!!!!

hoppas ni haft en mysig/rolig/festlig lördag vad ni än har gjort, för det har jag haft! godnatt på er.

Nu blir det esc!

dsc00464 (MMS)

Nu blir det esc!


Ute i solen med tre apor och chips! Göttan...

dsc00460 (MMS)

Ute i solen med tre apor och chips! Göttans :)


äntligen framme

så nu ligger jag och min pojk och myser i båten :)


gossigt va?

på väääg..

sitter i bilen på väg till smögen. just nu är vi i göteborg! fan vad man blev sugen på liseberg när man åkte förbi och såg balder, ååh.. Hur som helst, marknaden var rätt trevlig. Dock lite jobbigt att ta sig fram med barnvagn men de som inte flyttade på sig när man sa åt dem körde jag på i hälarna! rätt åt dem, man behöver ju inte stanna mitt i vägen och prata när folk försöker ta sig fram. Sen var vädret lite lustigt, först sol sen regn, sen sol sen regn igen... Men hittade ett riktigt kap! En fin vit klänning (nästan en likadan som jag köpte i göteborg på gina) för bara 75 :- på JC. Sen ett par jeansshorts på H&M. nu får jag inte köpa mer...hämtade ut mitt paket med. skorna var jättefina men väskan som jag ville ha mest var MYCKET större i verkligheten än på bilden så den åker nog tillbaka tyvärr..
nu ska jag nog ta och äta min macka, byeee

done!


nu är jag klar, så ska väcka Molly om ett tag och ge henne lite käk så att vi kan dra iväg med racervagnen till bussen sen, hehe. hon är jättesöt, ser ut som en liten båttjej med en blåvit dräkt, hihi. Fick även sms om att grejerna från Nelly kommit, jippiiie!


jönköpings marknad

Godmorgon allihopa! Sovit gott? Det har jag. I alla fall de 5 tiimmar jag sov.. Jag, Jimmie och Mattias tittade på skräckis igår, "The human centiped". Det vi hann se (1-2 timmar) var bra men sen helt plötsligt tog den slut, då skulle vi sätta in en till skiva, men den hade inte vi.. Mattias hade fixat filmen av en kompis men han hade tydligen glömt att ge båda skivor så vi fick bara se halva haha... just när det började bli som allra mest spännande! Aja, får se resten någon annan gång, för nu har Mattias åkt iväg till Båstad för att jobba och kommer inte hem på jättelänge.

Hur som helst, duschade och sådär nyss så ska göra mig iordning alldelles strax. Jag och Mollybolly ska ner till stan och gå på Jönköpings marknad med Ronja och några till. Senare ikväll åker vi till västkusten över helgen, och då ska min mor vara barnvakt. Hon har inte träffat Molly så mycket nu när jag för det mesta varit hos Jimmie så hon tycker det ska bli mysigt att få ha henne för sig själv lite.

Hoppas mina saker från Nelly.com har kommit idag.. det har gått tre dagar nu och jag börjar bli otålig haha! Vill ha mina skor.. Så typiskt. Beställde grejer i tisdags, sen var jag inne och kikade igår och då har de kommit med en masssaaaa nya skor! Jag skulle ha väntat :( orkar inte beställa en gång till nu...

Men så är det! Nu ska jag fixa och dona så jag kommer iväg sen. Hur fint väder som helst ute, wohoo!


Sådär ja :D rosa och fin :)

dsc00426 (MMS)

Sådär ja :D rosa och fin :)


brandövning i skolan ...

kul, är i skolan och har precis haft brandövning.. om 15 min ska vi ha hjärt&lungräddning till HALV FYRA! ååh orkar inte.. måste göra det här för att få betyg i arbetsmiljö & säkerhet.. aja får stå ut (; sen ska jag åka och köpa daaatooor! woho!

shopppping

Var  i skolan idag och hälsade på, det var kul och alla älskade lilla Molly hihi. Passade på att klicka hem lite skit ifrån Nelly. com innan jag åkte till skolan imorse.


Väska - 239 kr



Chinos - 199 kr



kacki shorts - 89 kr





skor - 249 kr

Så förhoppningsvis får jag det redan imorn! Passa på och shoppa där innan maj är slut, de bjuder på frakten.
;)


Ooh vad härligt, sov till 14.00 idag. Fast...

dsc00391 (MMS)

Ooh vad härligt, sov till 14.00 idag. Fast ändå surt, för nu är ju snart den har dagen slut


life is a highway

snart kommer Jimmie hem från Smögen och ska komma och hämta upp mig här hemma. Och sen i veckan tänkte jag kanske hälsa på i skolan, om så önskas!


Gee miiiiig

Dagens vill ha (ska ha!)
skor ifrån Nelly.com







Bella & Tyra show


Kissie gäst hos Bella & Tyra show
Alltså.. Jag blev både road och irriterad. På båda parterna! För det första har både Bella och Tyra sagt "Vi kommer inte kasta någon skit på Kissie ifall hon kommer hit, absolut inte!" Men ändå är det det absolut första de gör när hon satt sig. "Varför kallar du Bella för gris? Varför hatar du Tyra? Varför är du så elak?!" Okej jag skulle också velat ha svar på de frågorna, men det kan man väl ta efteråt? Två mot en tyckte jag var liite oprofisionellt och respektlöst. Samtidigt undrade jag vad fan Kissie höll på med, hur är hon funtad? Sitter och käftar emot som en 10-åring och står inte för det hon sagt eller skrivit. Jag tyckte hon var riktigt pinsam, riktigt riktigt pinsam. Att en 19-åring betér sig på det sättet.. Hennes provocerade är en sak, men att sitta och käfta, vara kaxig och himla med ögonen när någon ställer en fråga är bara respektlöst och provocerande på ett tråkigt sätt. Så att man vill dra av löshåret och sticka håll i brösten och läpparna på henne och sen kasta ut henne från studion. Det hade varit bra teve.. Men jaja, dissar alla tre, väldigt oprofisionellt av dem! 





Outfit!




Jumpsuit/byxdress - h&m
skor - vita sneakers (typ converse)
jeansjacka - cubus
armband - Vila och ullared
halsband med stjärna - ullared


words can't bring me down!

Mollan












förlåt, förlåt mitt namn är plåt...

har varit för seg för att skriva. Sen har jag varit hos Jimmie det mesta och jag orkar inte blogga från någon annans dator, alltså jag vet inte varför men så är det. Men nu har jag besämt att jag ska köpa mig en söt liten rosa mini-laptop! Aweeeesome! Så nu kan jag ta med mig den vart jag än ska, och får jag en sån superbra bloggidé så kan jag bara ta upp den och skriva av mig så jag inte glömmer bort det.



ska göra det om två veckor ungefär. Sen blir det även Ullared igen!

kommer tillbaka senare med två "sno stilen"!

I can't see the f*cking problem here

Alltså.. T-shirtar med rockmotiv är ju väldigt populärt att ha just nu. Det förstår man ju, vissa är ju skitsnygga med häftiga motiv! Men sen gnäller en massa nissar och säger "Men jag tycker inte man kan ha en T-shirt med ac/dc (till exempel) ifall man inte lyssnar på det bandet!". Nehe, och varför skulle man inte kunna göra det? Om man köper ett plagg som går i det marina stuket, blått och vitt med ankare på, randigt och så vidare, MÅSTE man vara båtälskare eller seglare för att kunna göra det då, eller? För det är ju precis samma grej.



Eller vad tycker ni?!

nu ska jag titta på andra avenyn, sista avsnittet!


pole dance

Kikade in på Kenzas blogg och såg att hon prövat på pole dance. Det skulle jag verkligen velat prova! Det är tydligen väldigt bra träning för alla kroppsdelar och även självkänslan. Jag kanske ska satsa på det och bli strippa ifall utbildningen skiter sig.. Haha nej nu skojar jag bara. Finns väl ingen som hade velat se mig strippa nu ändå med min hängmage och bristningar överallt! Men det hade varit kul att testa. Någon som följer med mig? (:


awesooome!


skisser

hittade två bilder långt bak i min bilddagbok från när jag ritade och älskade manga, haha.





jisses..

Detta är förövrigt jag 4/5 - 2008. Alltså för exakt två år sedan!

lite skillnad, mycket har hänt på två år (:


Molly mitt älskade barn

vad du är söööt! Men det är klart, JAG kan väl förfan aldrig få fula barn!?

 



gladare unge får man leta efter!


kanske blir en till snart...?


shopping i Göteborrrrrg

Vaknade vid 7 och det första jag gjorde var att öppna en burk cola och ta en kopp kaffe. Mmh, det bästa som finns! Har sovit fyra timmar sammanlagt inatt men känner mig hur pigg som helst. Kan bero på det fina vädret som gör att man blir lite piggare. I vintras kvittade det hur jäkla länge man sov, när man tittade ut genom fönstret och såg det gråa tråkiga vädret ville man bara lägga sig igen och vakna upp i juni typ..

Menmen, ska visa vad jag köpte i Göteborg (dåliga mobilbilder, har ingen sladd till min digitalkamera)



Godis! Detta + liite till som jag ätit upp blev 171 spänn.. billigt.


Jeansjacka - Cubus
(vissa prislappar är borta eftersom jag hunnit använda dem, så ni inte tror jag tagit bild på gamla kläder och säger att de är nya..)



Vit kjol - Gina tricot



Beige/brun lång skjorta - Gina tricot



Vit klänning - Gina tricot



leopardtröja - Gina tricot
ah nu ser den ju ut som en trasa på bilden, men det gör den alltså inte när man har på sig den..



Svart skinnkavaj - H&M


 
Svart body - Gina tricot

Köpte även en BH på H&M men den orkar jag inte ta kort på, en vanligt svart balconette.
Glömde ta bild på den svarta spetsklänningen från Gina, hittar den inte.. Hmm.

Köpte fyra par skor förra veckan med, här är två av dem.


Svarta kilklackskor - Skopunkten



Svarta klackskor (12cm) - Nelly. com

Nu ska jag inte köpa ett dugg mer!
Jimmie och jag ska åka utomlands i sommar med så vi måste försöka hålla i pengarna tills dess
Nu ska jag lägga mig och titta på min lilla prinsessa när hon sover.
Hon kan förövrigt nästan hålla i flaskan själv när hon äter (;
(Nej, jag ammar alltså inte längre. Det var inte min grej)


sötnöt!


godmorgon!

usch vad jag är trött. Har blivit sjuk. IGEN. Hade feber för 3 veckor sen. Jävla skit. Orkar inte. Somnade halv 5 imorse.. Fast det berodde dock inte på att jag är sjuk, utan för att jag låg och spelade ett spel på mobilen. Jag fastnade på en bana och vägrade stänga av innan jag klarat den. Men jag klarade den aldrig..

Hur som helst. I lördags hade jag planerat att grilla lite och festa med mina tjejer, men så blev det inte för Jimmie hade en liten överraskning åt mig. En liten tripp till göteborg som inkluderade en hotellnatt, shopping och middag! Gissa om jag blev glad! Skönt att komma iväg ifrån Jönköping till vackra Göteborg. Så vi kom hem igårkväll, åkte och hämtade Molly hos gammelfarmor Lill som hade varit barnvakt. Hon hade varit jättesnäll och sovit hela natten, i ungefär 8-9 timmar. Snacka om att vi har världen snällaste barn, hon gnäller inte för mycket den. Hon pratar mest haha. "aoow ooeeii.. uuuuw aaaaii" ligger hon och säger hela tiden. Skitkul. Så behöver ni någon att prata med så är det bara o komma (; Folk står nästan i kö för att vara barnvakt åt henne. Men det skulle jag också gjort, så go som hon är.

Shoppade gjorde vi (eller iaf jag) i Göteborg. 2 klänningar - en vit och en svart. En jeansjacka, en skinnkavaj, en svart body, en svart jumpsuit, en beige lång skjorta, en leopardtröja, en vit spetskjol och en svart bh. Kan visa bilder på dem senare. Jimmie betalade ena klänningen, bodyn, leopardtröjan, jeansjackan och skinnkavajen åt mig. Ibland undrar jag vad jag gjort för att förtjäna honom.
Sen köpte jag godis för 171 kronor haha.. Sånt godis man inte kan köpa i vilka affärer som helst längre. Typ en sån napp som man doppar i något pulver så det poppar i munnen. Och tuggummi på tub. Och sånna låånga rör med pulver i. Det var mitt favoritgodis. Och hockeypulvret! Yummie.

Men nu ska jag i alla fall inte slösa pengar på kläder och skor mer. Köpte fyra par skor förra veckan, och två par veckan innan dess.. Så nu får det vara nog! Och kläder till Molly är ingen idé att köpa mer. Hon har huuuur mycket kläder som helst! Typ 50 par byxor.. Hon kommer aldrig hinna använda allt. Men det är så kul att köpa de små söta klänningarna och bodys där det står "I love mum". Man smälter ju varje gång man ser sånna små. Och för att inte tala om skorna! Guud vad de är söta, kommer köpa hur många som helst när hon börjar använda skor. Åååh!

I helgen ska jag, Annelie (Jimmies mamma) och Molly åka upp till smögen. Jimmie och hans pappa ska slussa upp dit med deras kompis nya båt på onsdag. Så vi ska hämta dem när de kommit fram. Längesen jag var där, så det blir mysigt!

Nu ska jag göra nya försök med det där jävla spelet! Pussokram

RSS 2.0