jag är totalt utmattad!

Har dåligt samvete nu när jag läst kommentarer från folk som tycker min blogg är bra, och så skriver jag aldrig i den.. Men jag är helt utmattad, jag sover jättedåligt om nätterna och springer och kissar typ varje kvart. så jag orkar inte göra någonting, har legat hemma i tre dagar nu och inte gjort någonting. Så därför har jag inte skrivit.. Men ska försöka bättre mig. Tack för de fina kommentarerna i alla fall!


nästa vecka blir det till att köpa säng och andra barngrejer, äntligen! Knappt 3 veckor kvar nu (:

Godkväll

Har nyss ätit nachos, skulle kunna leva på det.. Skulle precis ta ett glas is men då var det någon som inte stängt frysen ordentligt så det var bara vatten :( haha. Hur som helst, idag spenderade jag mitt presentkort på babyproffsen som jag fick av min syster i julklapp! Det var ju inte billigt där inne direkt.. Men för 300 kr fick jag babyolja, nappflaska, två filtar, ett par mammatrosor och 3 paket tvättlappar, haha. Sen kikade vi lite på ikea, är dags att köpa säng och sånt snart med. Kommer bli kul att inreda rummet :D

Men nu ska jag ta en glass och glo på teve. Byee!

Fredagkväll

Snart ska jag och Ronja bowla med Ronjas pojkvän och hans kompis! Ska bli ruuligt.






Lockade mitt hår idag också, det är ju ändå fredag (;

i am sooo tired

Förlåt, jag har inte orkat skriva eller göra någonting alls i brist på energi.. jag sover jättedåligt om nätterna nu, då det är ett stort hinder att bara vända sig i sängen haha. Ont i ryggen har jag också, usch nu får du komma ut!

Igår var jag i alla fall på "unga föräldrar"-gruppen. Jimmie var också med (tyvärr, kan jag säga såhär i efterhand). Men vi pratade hur som helst om förlossningen för det mesta. Alltså man trodde att man visste allt om hur förlossningar går till, hur det blir när vattnet går och bla bla. Men efter att ha fått lyssna på barnmorskan som var där igår (som var uppvuxen i Afrika, awesome!) så satt man där som ett fån och tänkte "oj, det här hade jag ingen aning om.." Ni som tror att när "vattnet går" betyder att det kommer en stor floood med vatten och att man har 5 minuter på sig att få ut ungen - ni har tittat för mycket på film.. Haha. För så är det inte alls. Tyvärr, skulle jag vilja säga. Jag hade velat ha lite drama! haha.

Det är väldigt häftigt hur kroppen anpassar sig både under graviditeten och inför förlossningen. Man behöver i stort sätt inte göra någonting själv.
Sen gick vi igenom andningen lite, som är väldigt viktig när man får värkar. Andas man rätt och är koncentrerad på andningen så känner man inte smärtan lika mycket.
Det höll på i ungefär två timmar, så jag kommer inte ihåg precis allt vi pratade om. Men jag minns det viktigaste. Ska dit nästa onsdag också och då ska vi prata om amingen bland annat. I gruppen var det även en till tjej i från Bäckadalsgymnasiet, hon var 18 år och gick mode/design. Kul att de har sånna här grupper där man får träffa tjejer och killar i samma ålder som går igenom samma sak som en själv. Hade inte känt mig bekväm med att sitta med par på 30 år som är gifta och bor i stort hus och har alla fördelar för att skaffa barn.

Nu har jag i alla fall börjat känna av sammandragningar, alltså värkar typ fast förståss inte lika kraftiga. Men ont gör det, det spänner som satan och magen blir hård som en sten. Sen släpper det efter 30 sekunder ungefär. Hörde att har man mycket sammandragningar veckorna innan man ska föda så är det vanligt att man föder tidigare än satt datum. Vi får väl se.. nu är det ju drygt 4 veckor kvar, lite mindre.


Nu ska jag ta mig en glass, glassbilen var här igår så passade på att köpa.

Mödravårdcentralen snart.

Sitter i skolan just nu, slutade för drygt en timme sen. Men jag ska vara på mödravårdcentralen vid 15.30 och orkade inte åka hem innan så stannade kvar här och sitter nu på Ronjas lektion (som vanligt).
Inatt drömde jag om min bebis (igen) fast det var faktiskt första gången jag drömde att bebisen var en flicka! I drömmen hade tydligen Jimmie haft hand om bebisen sen födseln och jag hade inte fått träffa henne på ungefär ett år :( Hennes första ord var "dadda" och jag blev skitsur haha. "Säg mamma!!!!" x)

Vi får väl se vad det blir för kön, nu är det ju trots allt bara en månad (exakt idag) tills h*n kommer! Helt sjukt.. tror inte att man fattar att man ska bli mamma förrän man får se sitt barn för första gången, trots att man tror att man fattat det. "förstår du vilket ansvar det är?" Ja DET förstår jag, och bara för att jag är yngre än många är när de skaffar barn betyder inte det att jag inte kan ta de ansvaret, för det kan jag. Hade jag inte trott på mig själv hade jag valt att adoptera bort barnet, för hennes/hans skull.. Det enda jag oroar mig för är framtiden, hur det ska bli om några år med arbete och bostad och sånt. För jag tänker ju inte bo hemma tills barnet är typ 18, haha. Men det är ju inte direkt a piece of cake att få ett jobb i dagens samhälle, och har man dessutom hoppat av skolan så kan det ju komplicera saker och ting ännu mer. Men man får ta en dag i taget helt enkelt, inte gå och tänka så mycket på allt sånt utan ta det när det kommer. 



  •  Du har klarat av 89% av graviditeten.
  •  Du har 30 dagar till förlossningen.


  • Bebisen


    Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.
    Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

    Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

    Jag

    Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka “ska bebisen aldrig komma ut?”. Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag.

    Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas.

    Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!




    enkelt men snyggt

    Enkelt men snyggt, precis som jag vill ha det.


    What goes around, comes around

    Skriver man en massa idioti om andra människor, på sin blogg, i en kommentar eller var fan som helst så får man vara beredd på att personerna som känner sig träffade slår tillbaka. Det är väl klart fan man gör det?! Eller ska man bara sitta och ta emot skiten? Nej, inte jag i varje fall.
    Sitter man dessutom och klagar på andra och deras misslyckade patetiska liv så kan man inte börja lipa så fort någon annan har något dåligt att säga om en själv! Väx upp! Är så trött på folk som sitter och snackar massa skit om andra och sedan blir pissed off och självmordsbenägna så fort någon annan sagt något skit om en själv. What goes around comes around, så är det bara.

    Call me a bitch cause I speak what's on my mind, guess it's easier for you to swallow if I sat and smiled!

    Symaskinen äntligen i bruk!

    Har inte kunnat komma in på min blogg på hela dagen typ :S Menmen nu är jag här i alla fall. Har precis ätit och om en stund börjar Robinson (;

    Jag sa ju att jag skulle använda symaskinen här hemma lite oftare, och sy om lite kläder. Idag gjorde jag det! Eller nu ljög jag, mamma gjorde det, hehe.. Jag orkade inte. Jag visade bara hur det skulle vara så fick hon sy!


    Ehm den ser jättetantig ut på bilden, haha. Den är mycket snyggare på, trust me.
    Är i alla fall en gammal skjorta som blivit för liten för mig, så jag gjorde om den till en kort jeansväst!


    Denna bilden var inte heller rättvis.. mycket snyggare på ! En lång jacka/kavaj som jag gjorde lite kortare och ändrade modellen på. Den blev skitbra! Så nu vill jag ha vår så att jag kan gå i den!



    Nu ska jag snart sätta på Robinson på 4an och samtidigt spela yatzy med mamma. Haha vi satt uppe till 01.30 inatt och spelade.. 30 gånger hann vi spela (;




    Ledig vaarje fredag nu

    Hello. Fattar inte hur jag kan vara såhär trött, har liksom legat hemma sen i onsdags och idag var jag ledig. men jag passade i alla fall på att springa upp till a6 med mamma runt 12, då är det som minst folk där uppe. Hittade dock inte så mycket. När jag kom hem gjorde jag en toast sen gick jag och la mig. Det var i alla fall skönt att komma ut genom dörren, och nackspärren har nästan helt gått över!


    Moi today
    Spetströja, ginatricot
    skärp, ginatricot
    lacktights, ginatricot
    Hm, det vart mycket gina på samma gång!



    Hårfärg , H&M
    Diadem, H&M
    Ring, ur&penn



    Vad ska man hitta på ikväll, någon bra film och lite godis antar jag!
    Måste även städa mitt rum.. (y)

    shut up n' listen, bitches!

    Gud vad jag blir trött på alla tjejer som sitter där framför skärmen och skriver om hur misslyckade och patetiska unga föräldrar är.


    fjortisen som skrev detta har nu spärrat mig från att kommentera i hennes blogg, moget att man inte vågar stå för det man skriver och kunna ta emot upprörda kommentarer. menmen, her choice.




    Okej, tio djupa andetag.. Varför öppnar ni ens käften!? Vet ni ett skit om hur det är att vara ung och gravid/förälder? Nej, ni gör ju inte det.. Precis som allt annat finns det både för-och nackdelar med att vara gravid, oavsett om man är 17 eller om man är fucking 40.
    Fördelar med att vara graivd:
    -De första sparkarna, det går inte att förklara själva känslan. Det är helt fantastiskt.
    -Ultraljudet, när du får se att det verkligen ligger ett litet liv innuti din mage.
    -Den superfina runda magen man får efter några månader, hallå vem tycker inte att den är ursöt?
    -Har man tur (som jag) så sätter sig de extra kilona man lägger på sig under graviditeten på rätt ställen - större bröst och lite kurvor!
    -Att gå till barnmorskan varannan vecka ungefär och få lyssna på din bebis hjärta som kämpar på där inne.
    -Detta är olika från person till person men, jag har mått vääldigt bra under min graviditet. Jag är mycket gladare och positivare än vad jag någonsin varit, det säger alla som känner mig.
    -Längtan, att veta att du snart kommer att få den finaste och mest dyrbaraste present som finns.
    Du mognar och blir mer ansvarsfull.
    -Har du tidigare sagt att du aldrig ska ha barn och att du hatar barn så kommer du tycka att bebsiar är det finaste som finns när du väl blir gravid. Det är svårt att förklara, modersinstinkten, du ser på livet och andra människor på ett helt annat sätt.
    -Att älska din bebis mer än du älskar något annat, trots att du aldrig träffat henne/honom.
    -Uppmärksamheten du får av dina vänner och din familj, hur hjälpsamma och rädda de är om dig. De hjälper dig med allt och vill ditt och din bebis bästa.

    Behöver jag skriva ännu mer eller, kan sitta här hela natten och rabbla upp saker
    .

    Sen finns det ju förstås nackdelar med att vara gravid, men de nackdelarna behöver nödvändigtvis inte vara att man blir fet, får hängbröst och att man spyr i nio månader (pantade brud..)

    -Jag själv har faktiskt inte spytt någonting under min graviditet, men att man gör det är förstås en nackdel. Dock spyr man inte under hela graviditeten (!!!) utan oftast bara de tre första månaderna..
    -Bristningarna på kroppen. Jag själv har inte fått så mycket, bara en jälva massa på röven och lite på insidan av låren. Nyss märkte jag även lite på magen, men jag var tvungen att böja mig bakåt för att se dem i spegeln.
    -Man blir vig som ett kylskåp typ. Kan knappt böja sig ner, eller resa sig upp utan att göra ifrån sig ett stön.
    -Kramperna.. Har haft kramper i både mitt vänstra ben och i min högra arm. Men det är inget man märker av varje dag hela dagen, utan ibland innan när man ska sova. Det kan jag leva med.
    -Ryggvärken! gosh, det är nog det värsta.. Att inte kunna stå upp i fem minuter innan man får ont i ryggen är inte kul. Sitter man ner för länge får man ont i ryggen. Ligger man fel får man ont i ryggen! Men massage och att ligga på en värmedyna brukar hjälpa.
    -Halsbrännan. Jag har som tur är inte märkt av den så mycket, bara ibland när jag ska sova.

    Nackdelarna med att vara 17 år och gravid är ju allt man måste ge upp i sitt liv. Jag kan t ex inte följa med mina kompisar ut och festa, alla planer man hade för det kommande året får man antagligen ställa in, man kommer inte kunna spendera lika mycket pengar på sig själv som man gjorde innan, då det är väldigt dyrt med barn.
    Men dessa konsekvenser är sånt man får ta. Tyvärr har jag inte kommit så långt än att jag kan säga att det är värt det, men det tror jag att det är. Det är ju somsagt den bästa present man kan få.
    Sen kan jag ju plugga senare, jag kan åka utomlands och festa med kompiar osv när jag är äldre, då mitt barn är så pass gammalt att den klarar av att vara hemma hos mormor/morfar någon vecka utan mig. Så mitt liv är verkligen inte förstört, allt jag vill göra nu som jag inte kan göra, kan jag skjuta upp och helt enkelt göra senare.

    Det positiva med att vara såhär ung och fräsh när man får barn är ju att folk antagligen kommer fråga om vi är systrar (om det blir en flicka) när hon är 18 och jag 34 ;) haha. Nejmen, barn kräver ju mycket energi ur en. Man ska leka och ta med dem till parken, och de bråkar och skriker. Och i min ålder så är man väl som piggast typ, så det är kanske lättare att klara av allt på det sättet. Sen mogenheten, jävla tjat om den hela tiden.. Det finns 15-åringar som jag tycker är mycket mognare än vissa 25-åringar jag stött på. Så jag tycker inte att det har ett dugg att göra med åldern.

    Men som sagt, ni vet inte hur det är att vara 17 år och gravid. Walk a mile in my shoes, så kan vi snacka sen.


    nackspärr

    Usch jag fick panik imorse när nacken bara knäckte till och jag inte kunde röra den, trodde jag hade brytit den haha. Men så illa var det inte, men ont som satan gör det när man vänder sig i sängen osv. Usch nackspärr är det värsta jag vet.. Men mamma var i alla fall snäll och körde hem ifrån jobbet med max-mat till mig, hihi.
    Skulle egentligen gått på "unga föräldrargruppen" idag, där man träffar andra unga gravida tjejer och deras pojkvänner. Men somsagt, this hurts like hell så jag stannade hemma, ska ta det nästa onsdag istället.

    Tyvärr orkar jag inte skriva något mer idag, vill bara äta och sen lägga mig ner i min säng.. :(
    Vi hörs imorn om det blivit bättre! ♥

    Ligger h?r i min s?ng med nacksp?r

    269b618adeb5a7080e242907817d1f77.png

    Kolla varifrån!

    Ligger h?r i min s?ng med nacksp?rr och tittar p? oprah , en kvinna ?r med som fick sitt ansikte bortskjutet av sin man :( helt sjukt.


    I need some inspiration!

    Förresten, är det något ni saknar i min blogg som ni tycker att jag borde skriva om? Eller finns det något jag redan skriver om som jag kanske inte borde? Skriv gärna precis hur ni tycker, jag behöver lite inspiration (:

    Vecka 35!




    • Första dagen for din senaste mens var 14-May-2009
    • Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 18-Feb-2010 (Vattumannens tecken)
    • Du är gravid i vecka 34+5 (graviditetsvecka 35)
    • Bebisen väger c:a 2567 gram.
    • Bebisen är c:a 47.1 cm från hjässa till fot. *
    • Du har klarat av 87% av graviditeten.
    • Du har 36 dagar till förlossningen.
    • Din första trimester varar från 14-May-2009 till 12-Aug-2009
    • Din andra trimester varar från 13-Aug-2009 till 10-Nov-2009
    • Din tredje trimester varar från 11-Nov-2009 till 18-Feb-2010
    Bebis:

    Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa.

    Det mesta av lanugohåret trillar av vid den här perioden, men vernixproduktionen ökar. Bebisen tar kalcium från dig för att kunna bilda skelett så därför är det viktigt att du för i dig mycket kalcium, antingen genom att dricka mjölk och/eller genom kosttillskott.

    Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

    Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem.

     

    Jag:

    Från naveln är det c:a 14 cm till den övre delen av din livmoder, men tänk på att detta mått kan variera från individ till individ. Du ska inte oroa dig om du inte har exakt samma mått som dina gravida vänner så länge som du växer som du skall. En växande livmoder är ett tecken på att bebisen där inne växer bra.

    Dina Braxton-Hickssammandragningar tilltar i styrka och frekvens allteftersom din kropp förbereder sig för förlossningen. Sammandragningarna börjar i övre delen av livmodern som blir spänd och hård för att sedan sprida sig nedåt och slappna av. Många misstar de här “övningssammandragningarna” för verklilga förlossningsvärkar, men det är oftast falskt alarm. Ett sätt att avgöra om det är Braxton-Hicks eller “verkliga” sammandragningar kan vara att gå omkring en stund. Om spänningen då släpper, och om det inte gör ont så är det nästan säkert Braxton-Hicks du upplever.

     

    Det är lite skillnad nu!


    Vecka 22


    Vecka 33

    Fattar ni eller?! Om ungefär 36 dagar blir jag mamma! Helt sjuuukt!

     


    hiss eller diss?

     

     

     

    Vad tycker ni om dessa kilklackar i leopard som Jessica Szhor har på sig?
    Jag själv måste tyvärr dissa dem. Det ser ut som om hon har en stor mönstrad cementklump på fötterna..

     

     


    Sitter här och vet inte redigt vad jag ska hitta på..

    Funderar på att sy om lite kläder. Jag har liksom två symaskiner här hemma så varför inte använda dem? Har bland annat en kavaj jag vill sy om.


    kanske märks att jag har lite tråkigt? (;

     

     

     

     


    hihi

    Laddar upp en lite oseriös bild på mig själv också, eftersom att datorn fortfarande är igång, hehehe.

    GODNATT!


    Shopping

    Min dator är lite snäll mot mig nu, kanske till och med låter mig skriva klart inlägget (;

    Var på stan idag med Ronja, blev ingen bio ikväll utan vi skulle ta det någon annan dag istället!
    Hittade i alla fall lite grejer på stan


    Bara 199 kr på Afroshop. Clip-on.


    Pärlörhängen, långt halsband och ett set armband - Ur&penn


    Svart spetströja, Gina tricot.
    Har en vit också men den köpte jag innan mina 15 kg rasade på min kropp...

    Man måste ju unna sig lite såhär i Januarikylan! Är helt förvånad över att jag har mina julklappspengar kvar, och även en slant från studiebidraget över haha. De brukar oftast försvinna ganska snabbt i vanliga fall..



    Sen måste jag bara skriva en grej jag läste i SOLO, hahahaha. Jag har aldrig skrattat så mycket för mig själv som jag gjorde när jag läste vad Calle Schulman skrev om kläder som vi tjejer älskar men som killar tycker är skitfula.
    Inte alls otippat så dissade han Uggsen. Han skrev såhär
    "Det finns liksom inte så mycket mer att säga än att de är svinfula. Jag tar det igen. Svin. Fula. Ser ut som ni kört ned fötterna i en skogaholmslimpa. [...]"

    HAHAHA, och det ännu roligare är ju att det faktiskt stämmer. Det ser ju ut så! Men gosh så sköna. Eller vad tycker ni? (;


    Nu ska jag gå och lägga mig. TACK kära dator för denna tid!
    Godnatt


    Min dator är a pain in the ass..

    Ååh, jag hatar min dator mer än jag hatar något mer i världen! Jag satt igår och skulle lägga in bilder ifrån min kamera på datorn, och såfort jag hade startat datorn så stängdes den av! Satte på den igen, efter 2 min så stängdes den av. 6 gånger försökte jag lägga in de här jävla bilderna och komma in på min blogg, men det gick inte. Den är totalförstörd nu, måste verkligen ha en ny.. Så är det så att jag inte uppdaterar på ett tag så beror det tyvärr på min dator..

    Hur som helst, igår kom mina (världens bästa) kompisar hem till mig och överraskade mig med tårta och presenter, haha så jävla sötaaa! De hade planerat en liten "babyshower" till mig och min bebis, hihi. Jag/vi/bebisen fick en jättestoor gossig nalle, en liten kossa (ett gosedjur alltså), en vit body som det stod "liten" på, en röd/vit mössa, en doppresent typ (svårt att förklara, ska visa bilder sen) samt en disktrasa och bakmått haha ;) Sen fick jag ett litet brev av Elisa där det stod att hon kommer att vara en trogen barnvakt, haha (: Det var en fin text i brevet också men kommer inte ihåg hela, och kan inte kolla för jag sitter i skolan nu.

    Men nu snart slutar Ronja sin lektion som jag sitter med på, och då ska vi in till stan och kika lite. Måste köpa en present till min mor som fyller år idag, GRATTIS! :D Sen ikväll ska jag och Ronja på bio, instängd 2 ;)

    Somsagt, uppdaterar jag dåligt så vet ni varför :(
    Puss!♥

    home again

    Är äntligen hemma nu (eller ja, kom hem för två timmar sen..) och jag ska lägga mig och titta på film i vardagsrummet tillsammans med min mor, och äta choklad!
    Vi hörs imorgon istället! ♥

    Nu sitter jag här i första klass v

    0-3d7749131fb37ee6ce1c591d63fb910c.png

    Kolla varifrån!

    Nu sitter jag här i första klass vagnen på tåget hem till jönköping haha ;) fint folk måste ju åka fint , right ;)


    Hemma från bion..

    Kom nyss hem från bion, ska skriva lite vad jag tyckte om filmen - Avatar.


    "Den desillusionerade marinsoldaten JakeSully skickas till planeten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida."


    Var ska jag börja? Helt otroligt film. Så genomtänkt, allt från insekterna och de små detaljerna på de gigantiska varelserna till den vackra och drömlika miljön var fantastiska! De mäktiga robotarna och maskinerna som människorna hade byggt var enorma, riktigt häftigt var det.
    Var filmen bra? Vissa jag frågat säger att den var halvbra/halvkass, men man kan inte bara avgöra hur bra en film är på hur pass bra handligen är. För det är så mycket mer som spelar in än handlingen - miljön, detaljerna, hur det är filmat, specialeffekterna. Frågar ni mig så var allt amazing, även handlingen, har inget negativt att säga (och jag brukar inte ens gilla sånna här filmer i vanliga fall..). Jag rös när de filmade Pandoras natur, det såg ut som ett riktigt paradis.

    Vad filmen hade för budskap får man väl avgöra själv, "en bild säger mer än tusen ord". Själv såg jag det som ett exempel på hur vi förstör vår egen jord.
    Människorna åker till Pandora för att de hittat något värdefullt och förstör för Na’vi (de som lever där) för att kunna få tag i det. De struntar i att det finns flera olika varelser och raser som lever på planeten, de gör allt de kan för att få vad de vill ha. Ungefär så fungerar vi människor i verkligheten också. Vi förstör naturen, som först tillhörde djuren, för att få bränsle, virke, el - ja, allt möjligt. Men vi tänker inte på Jorden, eller djuren. Vi tänker bara på oss själva.

    Hur som helst, är ni sugna på att gå på bio - köp biljetter till denna!



    Fick ju somsagt mitt löshår idag, wiho. Här är några bilder på hur det ser ut (batterierna i digitalkameran är slut så fick ta med mobilen, därav de rätt kassa bilderna..)




    kanske inte skulle haft svart tröja på mig (y)


    Avatar

    Änlitgen fick jag mitt löshår idag! Det var rätt tunt men det blev rätt bra ändå, jag har inte så tjockt hår (: Lyckades beställa EXAKT samma färg som jag själv har i mitt hår, haha. Kan lägga upp bild på det sen, men nu ska jag snart äta.

    Ikväll blir det bio med far min, vi ska se om Avatar är så bra som alla säger att den är.






    godnatt!

    Nu säger jag och min bebis godnatt!


    klippdocka

    Jag satt här och hade skittråkigt, så jag gjorde en klippdocka av mig själv! Haha, Var inte särskilt nogrann..




    Jag längtar tills jag får en platt mage och midja igen haha!


    Tror aldrig att jag ens haft på mig en lång klänning i hela mitt liv..


    Det är ju bara hicka!

    Okej nu är jag verkligen inte hungrig längre i alla fall.. Åt en stor portion med spaghetti och köttfärssås, väntade 2 minuter och skickade ut pappa i köket för att hämta mer. Nu är jag proppmätt.. fast jag har nog liite plats kvar på kladdkaka.. och grädde! Haha.

    Jag har kommit på en sak, vilket jag borde insett för länge sen.. Det är lite svårt att förklara men ibland känner jag regelbundna svaga rörelser i magen, med regelbundna menar jag att det kommer en spark var tredje sekund. Alltså t ex: 1-2-spark-1-2-spark-1-2-spark osv. Fattar ni, haha? Det dunkar liksom, som hjärtat!
    Jag blir alltid orolig varje gång jag känner detta, eftersom att det inte känns som "vanliga" rörelser och de är alldelles för långsamma och tydliga för att vara hjärtslagen. Men ack så DUM jag har varit då! Jag läste lite om graviditet på en tjejs blogg, och såfort jag läste ordet "hicka" så trillade poletten ÄNTLIGEN ner!

    De regelbundna små rörelserna är ju bara hicka! Här har jag gått och oroat mig och så plötsligt slår det mig att det är hicka! När jag insåg detta fenomen så blev jag tårögd och kände en stor lättnad, haha.
    Det är bara hicka :)



    "långben"

    Jag orkar inte. Är trött, varm, hungrig, uttråkad, irriterad och.. jag vet inte. Vill göra någonting, vill ut och göra något. Inte bara sitta här dag ut och dag in framför datorn eller framför teven. Men samtidigt är jag inte så jäkla pepp på att ta på mig 3 ton kläder för att risken att frysa ihjäl ska minska lite grann..

    Jag vill kunna ta på mig mina heels.. Trots allt äger jag fler par högklackade skor en platta/låga skor, men jag använder dem aldrig. Varför? Tror jag vet vad det beror på. Att vara 175 cm lång, och dessutom tjej, när man går i sjätte klass är, eller i alla fall var, inte så "normalt" för 5 år sedan. Det fick jag höra ofta och mycket av mina klasskompisar och även av andra småglin. Det var jag och en tjej till som var så långa, hon var t.o.m lite längre än mig. "Långben" var väl det man fick höra mest av alla korta, fula trynen som man träffade var dag. "Jäävlar vad lång hon är, haha! Vilken jätte!" viskade de när man t ex steg på bussen eller gick förbi dem. "Jätte" skulle jag väl kanske inte kalla mig för, jag var lika smal som jag var lång.

    Detta ledde såklart till hysteriska utbrott när jag var hemma och jag skrek att jag ville hugga av mina ben för att jag hatade, hatade, hatade dem. "Men det är jättefint att vara lång, de är bara avundsjuka!". Varför lyssnade man inte mer på sin mamma istället? Vilken revolution det hade varit, va..

    Från tidigt mellanstadie till 7an smög jag omkring och ville inte märkas, jag var ju inte "normal". Ända tills den dagen i Göteborg när en modellscout såg min längd som en fördel och frågade om jag skulle vilja bli modell. 13 år var jag då. Jag trodde hon skämtade först. Ingen hade någonsin sagt till mig (förutom min mor då) att jag var modellmaterial.

    Nu har jag vant mig vid min längd, nu får jag bara höra "Fan vad lång du är!" fast utan negativ mening. Och det kan jag ta, för det stämmer ju - jag är längre än många tjejer, 180. Men att ta på mig högklackade skor har jag alltid varit försiktig med, då jag är rädd att få höra "långben" eller andra korkade kommentarer igen. Mesigt, I know, brukar vanligtvis skita i vad andra säger eller tycker om mig. Men inte när det gäller längden.. Vilket i-landsproblem va!? Men nu har jag gått omkring några månader med stor mage utan att bry mig om vad folk tycker och struntat i deras blickar, och tja det är ju ännu ovanligare med 17-åringar som är gravida, än långa! Så nu ska jag skärpa mig, jag ska övervinna min rädsla, haha! Wish me luck.

    Aldrig får man sova!

    Vaknade imorse och trodde seriöst för någon sekund att tredje världskriget hade satt igång! Men nej, det var någon som körde omkring och plogade vägen här utanför, klockan 7.15! Och eftersom att pappa bor på andra våningen så hörs det jävligt väl. Han höll på i säkert en halvtimme, och jag som bara ville få sova.. Jag får aldrig sova! Inte ostört i alla fall. Folk gnäller om att jag går upp så sent, men är det så konstigt när man vaknar av saker som dessa varje natt/morgon? Dessutom drömde jag en mardröm inatt.. igen, som vanligt! Om hajar, hjälp.. :(




    Mary-Kate Olsen






    Skjorta - Vila, 399 :-
    Linne - H&M, 69 :-
    Leggings - H&M, 79 :-
    Skor - Dinsko, 399 :-
    Väska - Åhlens, 1195 :-
    Solglasögon - Bubbleroom, 179 :-

    Svar på tal, nolla!

    Godkväll, sitter här som vanligt med ett glas is (och lite vatten i) haha. Det har snöat hela kvällen och jag blir bara deppigare och deppigare för varje gång jag tittar ut genom fönstret.. orkar inte med kyla och snö mer nu! Speciellt inte när man tvingas gå till skolan i pissvädret nästa vecka.. Aja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

    Okej, nu ska vi se om jag förstått rätt:
    Amir är gay - jag är gravid
    Amir har fula opererade ankläppar - Jag skulle aldrig låta en spruta komma i närheten av mina läppar!
    Amir kysser Kissies röv varje dag - Jag har äkta vänner så jag behöver inte kyssa någons röv
    Amir photoshopar alla sina bilder (men är fortfarande lika ful..) - Jag har inte ens photoshop!

    På vilket sätt härmar jag Amir? Oj förlåt, jag råkar ha en rosa/vit blogg - det har ju han också. Det MÅSTE ju betyda att han är min största idol och att jag avgudar honom och vill vara som honom! NOT
    Så nej, din äckliga 08 (juste, kollade upp ditt ip-nummer), jag härmar inte Amir!


    Min förlossning?

    Jag drömde om min förlossning inatt, haha. Är ju beräknad till 18e februari men i drömmen var det fortfarande Januari, och jag var tillsammans med Jimmie (not so real).. Jag drömde att jag hade världens värkar och svinont, sen helt plötsligt vaknade jag upp på sjukhussängen och lite längre bort låg min bebis, en pojke. Läkarna sa att jag hade blivit sövd under förlossningen, haha? Så vettifan hur de hade fått ut ungen. Men jag tittade på bebisen och den log direkt mot mig så fort den såg mig, haha aaw.. Fast helt plösligt blev bebisen mörkhyad!? Sen försvann det men då fick han fräknar i hela ansiktet istället. Och han kunde gå också, några timmar gammal. Så jag fick springa och jaga honom så han inte skulle springa iväg. Aja, man drömmer rätt lustigt när man är gravid.
    Hur som helst så tror jag att det blir en pojke, för varje gång jag drömt om bebisen (och det händer väldigt ofta) så är det alltid en pojke. Men man vet aldrig! Känner stor press på mig då folk i skolan satsat pengar om vad det blir för kön, haha (;

    Nice (y)

    Jäävligt schysst av posh24 att lägga ut den här bilden av Blondinbella.. haha, stackarn.


    Whitney Port





    I can't live without you!









    Nästan en självklarthet för alla, oavsett ålder. Man har ju nästan hela sitt liv i den (på ett sätt). Massa bilder, alla kontakter, fina medelanden sparade som man inte vill slänga, massa musik! Sen hjälper den ju till en massa; hålla koll på datum, tiden. Hjälper en att komma upp i tid på morgonen, håller koll på när jag ska till tandläkaren t ex, osv osv. Alla som klarar sig utan den räcker upp en hand?

    Come on, alla (i min ålder speciellt) behöver en dator, med internet! Behöver jag ens förklara? Utan den hade vi suttit och skrivit brev till varandra och spelat sten, sax påse typ.. Och vad skulle alla bloggare göra utan datorn?!

    Sminkets små underverk skulle jag aldrig klara mig utan, haha. Killar som läser detta himlar antagligen med ögonen när de läser detta och tänker "men snälla, det är väl inte så viktigt?". Men det ska jag tala om att - Det är det! Annars skulle alla vara i stort sätt lika bleka och tråkiga. Dessutom är allt som hör smink till roligt!

    "Nej utan kläder fryser vi väl ihjäl, duh!?". Ja precis men det är inte riktigt så jag menar.. Jag menar mer mode, att ha en egen stil osv. Hur kul hade det varit om alla gick omkring i samma kläder och såg precis likadana ut liksom? Det är så jag menar!

    Hemska tanke att ha vinter/höst året runt! Gå i tjocka kläder och halka omkring i snön dag efter dag efter dag.. Nej jag vill kunna gå klädd i endast shorts och linne, bada, ligga på stranden och äta glass. Sommaren är så härlig!

    En självklarhet, ingen klarar sig utan sina vänner eller sin familj! Så som de har stöttat mig under min graviditet, jag hade aldrig klarat att vara 17 år och gravid om jag inte hade haft dem bakom mig! Jag har aldrig så kul som jag har när jag är med mina vänner, det är nog likadant för många. Men ingen har såå fina vänner som jag har.

    Skulle aldrig kunna leva utan musik, fyfan vad tråkigt! Musiken är något av det absolut bästa jag vet. Den framkallar så mycket känslor som man ibland inte tror att man har. Musiken är helt klart livsviktig!

    Sist men inte minst...

    Hahaha, dem hade jag ALDRIG klarat mig utan! x) Tror jag äter minst 45-60 isbitar varje dag (15 st i ett glas). Vet inte varför jag har blivit så förälskad i att äta is (weirdoo..), när min barnmorska frågade ifall det var något speciellt jag alltid känner mig sugen på och jag svarade is blev hon helt förvånad, haha. "Jaså, det har jag aldrig hört från någonannan förut.. men det är ju bra, vatten är ju så nyttigt det kan bli!" Hellre det än cigg eller läsk! (;







    04.51..

    Fyfaan vilken natt.. Gick och la mig halv tre men somnade inte fören runt 6! Klockan som tickade fick jag panik på efter 2 timmar och tog tillslut ut batterierna, men då hörde jag pappa snarka istället (y) Klockan 04.51 var det någon idiot som höll på och springa upp och ner i trapporna i korridoren (det är så jäkla lyhört här) och höll på att renovera lägenheten eller vad h*n nu gjorde? Sen är det inte heelt underbart att vara gravid när man ska sova, det har sina mörka sidor.. T ex krampen ifrån knäet ner till foten i vänstra benet! Och halsbrännan ska vi ju inte tala om, den känner jag bara av när jag ska sova. Sen ryggvärken.. gosh, det gäller att hitta en skön sovställning och ligga kvar så.
    Så jag är väl inte världens piggaste eller gladaste idag känner jag.






    Diss

    Killar på nätet!
    Blev medlem på efterfesten.com för 3 dagar sen, och fråga mig inte varför för jag har aldrig gillat sånna sidor tidigare och nu kom jag på varför.. Loggade in nyss och såg att jag hade 16 nya medelanden! Gissa från vilka.. Det är sällan man får ett medelande eller ett gästboksinlägg från en kille där det står "Hej hur är det med dig?" eller "Ville bara säga att jag tycker du var väldigt söt" eller liknande. Utan alltid detta sliskiga "Tja baby, fan vad het du är. Msn kanske? (; kyssar" Alltså, usch! Tror killar allvarligt att tjejer faller för den skiten? Jag tycker det är så jävla patetiskt att killar måste sitta på communitysidor och leka Don Juan med massa småtjejer som är typ 5 år yngre än de själva!
    När jag ändå är på G kan jag ju även passa på att dissa er tjejer också som nappar på deras fjantiga smicker..

    Har ingenting jag vill hissa idag, inte än i alla fall..

    Ändrar designen...

    Har suttit här och hållt på som en galning med designen, tyvärr blev profilbilden lite för stor och opropertionerlig men är alldelles för trött nu för att fortsätta ändra och ha mig..  Ny header med, vad tycks? (; Tycker den är den snyggaste hittils i alla fall! Känns som jag håller på och ändrar header hela tiden, men blir ju aldrig nöjd!
    Gud, mina ögon är fyrkantiga nu, haha. Är nog dags för mig att ta mig från datorn till sängen!

    Vi ses imorgon, godnatt! ♥

    Heidi Montag





    Tacos och kladdkaka!

    Min middag today, så jääävla gott!

    Ingen torr sallad eller rå fisk kommer i närheten av min mun i alla fall!

    Håller på att baka en kladdkaka nu (; Haha känns som om jag äter hela tiden.. fast det gör jag ju också! Man ska ju njuta av livet, right?


    Angående alla bloggbråk som håller på bland storbloggarna.. Det är väl helt okej att man bråkar och skriver ett och annat larvigt inlägg om varandras brister och utseendemässiga fel. Så länge de håller sig till varandra så är det bara rätt kul att läsa dessa bråk. Men när någon av parterna väljer att dra in människor som inte har något med bråken att göra drar det gränsen, det är oklokt, omoget och fel. T ex att skriva "Hennes pappa är ju busschaffis och ensamstående, haha!" Det gör mig så irriterad att man ska behöva dra in familjen i dessa fjantiga bråk. Hatar man en person så mycket att man måste skriva långa inlägg om personen så borde man väl kunna hitta på rejält att skriva om själva personen så man slipper blanda in personens familj/vänner, eller? 
    Ville bara få ur mig det!

    Risa Against - Hero of War

    sjukt bra!

    "godmorgon"

    Vaknade för en timme sen, men pappa har suttit och fibblat med voddler som inte fungerar så där jättebra tyvärr, så har inte haft tillgång till datorn.. Men nu ska jag snart äta frukost, baguetter yummie! Har även ätit 5 paket hallonkräm på 8 dagar, haha.
    Snöstorm utanför fönstret, skitkul! Åh vill ha sommar, längtar ihjäl mig! Orkar inte med pissvintern.. Så vad ska man göra idag då? Vill gå på bio.. vill se "paranormal activity" eller "Avatar"!. Någon som sett de som tycker de var bra/dåliga? Skriv då gärna! (:

    Skriver mer sen, är hungrig nu! ♥

    godnatt

    Nu ska jag äntligen sova, godnatt!

    Människor idag är inte särskilt smarta om jag får säga det själv..



    Haha alltså, hur blåsta får människor bli? Är det egoistiskt att skaffa barn, på vilket jävla vänster då?! Att viga sitt liv åt att ta hand om en annan liten människa, älska den över allt annat på jorden - är det EGOISTISKT? Vad är det att göra abort då..? Släng dig i väggen förfan!

    Sno Stilen

     

     

    Vad skulle du göra om du vann massa pengar?
    själv skulle jag köpa kläder för hela slanten, haha!

     



    -


    Diss!

    Det är fan patetiskt att det finns människor som sitter och söker på blogginlägg som enbart handlar om sex, snacka om att det måste vara kåta 14-åriga pojkar som sitter bakom skärmen. "Ååh ska se om jag hittar en bild på kissie topless!" Helt seriöst, titta på en porrfilm eller något istället - losers.


    My make-up

    Ååh publishme är så jävla SEGT! Har försökt komma in i min blogg i en kvart och det här inlägget hade kunnat skrivas på 10 min men eftersom att den laddar upp bilderna så sakta så tog det en halvtimme! Irriterande..
    Hur som helst, det var en läsare som ville att jag skulle visa hur jag sminkar mig. Kom på att det kanske blir lite svårt att visa hur jag sminkar mig, men jag tänkte ändå visa vilka produkter jag använder mig av osv..

    Till att börja med

    Använder liiite lite av True Cover, bara någon klick
    och blandar med Maybellinés foundation. Inget märkvärdigt..



    Sen använder jag denna, som är en heltäckande foundation i puderform från MaxFactor.
    Men jag använder en borste när jag apliccerar, istället för "puffen" som man får till pudret. Tycker att man får ett mycket jämnare resultat på det lilla viset!
    Denna är den absolut bästa enligt mig, så släng allt puder ifrån h&m..

     


    Oftast använder jag ett mörkare solpuder som rouge, men denna fungerar jättebra också. Fast då blir det mer rosa-aktigt, jag brukar vilja ha mörkare..
    Denna fick jag av mitt ex mamma i somras men har inte börjat använda den förren nu senare.

     

    Har ingen bild på ögonskuggan, men jag använder en guldaktig ifrån h&m (eftersom att jag tappade min i golvet, smartass!) Detta är kanske inte världens bästa bild men lite ser man väl hehe?
    Jag brukar alltid ta lite extra foundation på ögonlocken för då fastnar ögonskuggan och kajalen bättre!

     


    Svart kajal, orkar inte med eyeliner. använder man denna pennan ifrån yvés rocher så blir resultatet ungefär lika bra och svart som om man använt eyeliner, men jag är så darrhänt så har svårt för att applicera eyeliner haha.
    Jag gör som så att jag börjar utifrån, en lite tjockare linje som blir smalare ju längre in mot ögat jag kommer.

    Mascaran ifrån.. jag har ingen aning. Kan vara yvés rocher också, mamma som köpt den i alla fall.
    Inget speciellt med hur jag applicerar mascara, som alla andra I guess haha. Men jag vill helst ha en stor och tjock borste, som denna!

     

    Denna bilden var kanske inte den bästa, haha. Lite suddig menmen!

     


    Sådär ja!
    Rosa läppstift, vet inte vart det kommer ifrån. Brukar dock inte använda någonting på läpparna, inte på vintern i alla fall, då är det lipsyl som gäller! Men på sommaren brukar jag ta liite foundation på läpparna och sedan dutta på läppstift så att det blir lite ljusare, och inte såhär skarpt som det är på bilden.


    Hoppla hoppla

    Oj, klockan är ju redan 4.. sorry att jag uppdaterar så sent! Har duschat och gjort mig i ordning för jag tänkte ta en liten tur till stan och kika, tills jag insåg vilken dag det var.. söndag! Trodde ju att det var måndag, haha :( Noll koll. Så jag får bli kvar här hemma och skriva lite extra i bloggen kanske, sen ska jag nog se gossip girl också. Hade helt glömt bort att pappa laddat hem det till mig på datorn!

     


    Hade jag fått välja hade jag sett ut såhär idag! Åååh, jag önskar att jag vågade gå i sånna heels, så jävla snygga! Bara att jag blir 2 meter lång då (; Fast iof, ju längre desto snyggare. Hellre 2 meter än pygmée, ysch.
    Nitar skare' vara i alla fall!

     

    Men istället sitter jag i mjukisbyxor och en slapp tröja, inte särskillt snyggt haha.

    Moi today:


    Unidentified Walking Object..

    Nu ska jag strax gå och lägga mig. Fast orkar egentligen inte sova, eftersom att det tar 100 år för mig att somna då jag bara ligger och snorar och nyser.. Men jag har känt mig lite bättre idag så förhoppningsvis blir det lättare att sova. Eftersom att man måste sova med munnen öppen när man är sjuk så vaknar jag alltid med jätte torr mun och spruckna läppar, samt torkat saliv på kinden. Haha, gud vad mysigt va!? Menmen, det går över när jag gifter mig (;

    Förresten, läste Natacha Peyre's blogg. HAHAHA, Hon hade skrivit årets blogg, årets svin osv.
    Så hade hon även skrivit: Årets UWO, (Unidentified Walking object) = Kissie. Haha, ja kanske ligger något i det.
    Men hur som heeelst, Godnatt på er om ni inte redan sover!



    Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

    2010

    Har beställt löshår ifrån xtend.nu, skitbilligt och det verkar bra. Får det på tisdag. Och nej, jag tänker inte bli en vandrande lös-produkts-hylla med löshår, lösnaglar, lösögonfransar och förstorade läppar osv. Men det känns som om mitt hår ALDRIG växer, känns som att jag haft samma längd hur länge som helst nu.. Så verkar som om enda vägen till att få längre hår är genom löshår, så så får det bli!


    2007-2009!

    Tänkte lägga upp lite gamla bilder, bara för skojs skull!



    Jag bjuder på dessa superfina bilder på mig, haha.
    Två sommrar sen, vätterstranden.



    Lilla Ronja och jag, samma år!


    Skolavslutningen 08


    I göteborg med klassen. Jag är expert på att göra konstiga miner, hehe.


    Jag övertalade mamma att få färga mitt hår svart,
    hon gillade inte idén först..





    På vandring i skogen med skolan, eller vi tog en annan väg än resten av
    klassen för vi var så hungriga så vi försökte tända en eld med lite
    pinnar, mitt hårspray och en tändare! haha



    Hahaha, tuffingarna. Den gråa tröjan jag hade på mig där ÄLSKADE jag
    för den var så skön, men samma kväll försvann både den, min skinnjacka
    och min väska. Fick dock tillbaka väskan sen men det var inte så mycket
    kvar i den, hehe..



    Finfina bilder huh?


    Ronjas födelsedag för två år sen, tequilarace!
    Bilden ovan är också därifrån, vet inte varför jag bytte om på den?



    Superbra bild ifrån nyår förra året (snacka om hemsk
    hårfärg där, haha)



    Ronja, jag och Jennie!


    Min älskade piercing!
    Har ett jätte "vackert" märke efter den nu..





    Usch vad mager man var..




    Kareoke hos några jag försöker förtränga!


    HAHA bara för att jag ser FÖRJÄÄÄVLIG ut på denna bilden (konstigt..) så var
    jag tvungen att lägga upp den. Det var midsommar på Öland, sakna!





    Första dagen på öland, den natten fick vi sova i bilen vid en annan
    camping och Jimmie var AAAASTJURIG hela den kvällen och natten!
    (jag ser kanske inte heller så glad ut, haha)





    inga kommentarer..


    Hade glömt att ta ut en öl ifrån min väskan sen helgen, så slängde
    jag väskan på bänken i skolan så ölen gick sönder och jag fick moppa
    golvet! Folk fick sig ett gott skratt i alla fall, och min skolsköterska
    trodde att jag hade alkoholproblem och ville ha ett samtal med mig..





    Jag vill vara blond ju :( Men så jävla jobbigt att hålla på
    och ta hand om, + att håret blir så slitet..





    smileee!


    *snyft*




    Ronja och jag för två år sen!
    I göteborg utanför Universeum



    Mandy, jag och Ronja


    Jag och Olivia på bänken
    Markus (Jönköpings stoltheter) och Angelica som vinkar
    eller något till kameran, haha? Nikolina och Jane i bakgrunden.



    En kompis fyllde år och skulle ha maskerad, vi klädde ut oss till hembiträden.
    Mamma sydde ett fint litet förkläde åt mig, haha.
    Alloh, jag i mitten, och Ronja!




    Har säkert hur många fler bilder som helst på min dator hemma, detta var bara bilder ifrån min och Ronjas bilddagböcker.


    Enligt mig..

    10: Bulletproof - La Roux
    9: Mama Do - Pixie Lott
    8: I gotta feeling - Black Eyed Peas
    7: Sweet Dreams - Beyoncé
    6: If today was your last day - Nickelback
    5: Fireflies - Owl City
    4: Single ladies - Beyoncé
    3: Down - Jay Sean
    2: Paparazzi - Lady Gaga

    1: Watcha Say - Jason Derulo

    Stackars, stackars mig..

    Ååååh min näsa bara rinner och rinner, ska fan sätta in tamponger i näsborrarna! Har hur som helst inte orkat skriva något idag, har bara legat i soffan och sovit, ätit, tittat på film och sovit igen. Hatar att vara sjuk, för man blir så jäkla seeg och olycklig, man orkar inte göra ett skit. Hade velat lägga mig i ett bad i flera timmar, men pappa har bara dusch :(

    Någon som har några bra tips på hur man blir av med förkyldningar så fort som möjligt? ♥




    RSS 2.0