Nej nu räcker det..

Sorry, kom på mig själv hur omoget det var att skriva det jag just gjorde, så tog bort det. Jesus, skärp mig.
Anledningen till att jag skrev om det här med dödsstraff var för att jag blev inspirerad till att skriva efter att den där Eddie svarade med ett så omoget inlägg och för att jag ville att NI , mina läsare skulle, komma med kommentarer om själva ämnet dödsstraff.




För övrigt är jag numera brunett, men jag ser
bra ut oavsett vilken hårfärg jag har!


Nu ska jag lägga mig och läsa en bok om en pojke som blev både fysiskt och psykiskt misshandlad som barn, "När ingen annan ser" heter den. Sen går jag och lägger mig och drömmer mardrömmar, det enda jag gjort den senaste månaden. Bad sign..? Godnatt iallafall

Kommentarer
Postat av: eddie

ööh för det första så skriver jag inte nått om din blogg eller dej utan dina åsikter och mina, sen att du ska verka cool med att du hänger ut mig som amir wannabe e ju inte heller så moget;) du sminkar dig själv och stylar nog ditt hår också så fattar inte varför du ska få det att låta som nått dåligt? jag skriver om vad jag är intresserad av och vad jag tycker och tänker det är ju nästan poängen men bloggar?.

2009-11-03 @ 22:01:46
URL: http://gaylord.devote.se
Postat av: elin, bitches.

håller helt med dig, har en tendens att bli personlig när jag diskuterar med någon, och jag vet att det är totalt omoget att skriva såhär, så ber om ursäkt om det.

2009-11-03 @ 22:06:50
URL: http://eliinmattsson.blogg.se/
Postat av: eddie

tack och jag säger bara att jag vill inte ha nått bloggbråk, men har en tendens att bli irriterad när jag diskuterar om sånna ämnen så jag ber ochkså om ursäkt om jag gort dig sur , är inte sån annars

2009-11-03 @ 22:22:27
URL: http://gaylord.devote.se
Postat av: Anonym

Vacker!!!

2009-11-04 @ 12:58:50
Postat av: elin, bitches.

sv: tack så mkt (:

2009-11-05 @ 14:26:52
URL: http://eliinmattsson.blogg.se/
Postat av: eddie

en sak jag tänkte på , hur fan lyckades du kunna färga ditt hår under en graviditet? jag gorde det på min mamma när hon var det , all färg rann av. ett tips , färga inte håret så mycket om du tappar hår.

2009-11-11 @ 00:25:42
URL: http://gaylord.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0